En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Sánchez Costa (PP): "Acceptarem el resultat sigui el que sigui"

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat…

12 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat si guanyen". En el programa El Mirador de l'actualitat, especial eleccions 21D, el dirigent i diputat del PP en aquesta última legislatura ha assegurat que els populars "respectaran i acceptaran el resultat sigui el que sigui", tot i que no ha aclarit si, en cas de victòria sobiranista, s'acabarà immediatament l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Ha compartit col·loqui amb l'economista i màster en Economia Social Ivan González, que ha plantejat la necessitat de no assumir les actuals desigualtats de les famílies catalanes a l'hora de plantejar polítiques socials, especialment en educació, tema del qual ha parlat en alguns moments el candidat del PP.

L'aspirant a diputat del PP ha plantejat la necessitat "d'escapçar el procés i començar de nou, perquè les forces polítiques s'han d'acabar entenent en temes fonamentals, i un d'ells és el de la reforma constitucional". En aquesta línia, Fernando Sánchez Costa ha assegurat que "Catalunya necessita més Espanya i, alhora, Espanya necessita més Catalunya". A partir d'aquí, el dirigent popular català ha comentat que "Espanya és una gran plataforma per a Catalunya, que està unida a tot un projecte comú des de fa molts segles".

Es pot escoltar AQUÍ el programa 'El Mirador de l'actualitat' d'aquest dimarts 12 de desembre

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció