En directe

La Caravana

SOCIETAT

Sánchez Costa (PP): "Acceptarem el resultat sigui el que sigui"

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat…

12 desembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat si guanyen". En el programa El Mirador de l'actualitat, especial eleccions 21D, el dirigent i diputat del PP en aquesta última legislatura ha assegurat que els populars "respectaran i acceptaran el resultat sigui el que sigui", tot i que no ha aclarit si, en cas de victòria sobiranista, s'acabarà immediatament l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Ha compartit col·loqui amb l'economista i màster en Economia Social Ivan González, que ha plantejat la necessitat de no assumir les actuals desigualtats de les famílies catalanes a l'hora de plantejar polítiques socials, especialment en educació, tema del qual ha parlat en alguns moments el candidat del PP.

L'aspirant a diputat del PP ha plantejat la necessitat "d'escapçar el procés i començar de nou, perquè les forces polítiques s'han d'acabar entenent en temes fonamentals, i un d'ells és el de la reforma constitucional". En aquesta línia, Fernando Sánchez Costa ha assegurat que "Catalunya necessita més Espanya i, alhora, Espanya necessita més Catalunya". A partir d'aquí, el dirigent popular català ha comentat que "Espanya és una gran plataforma per a Catalunya, que està unida a tot un projecte comú des de fa molts segles".

Es pot escoltar AQUÍ el programa 'El Mirador de l'actualitat' d'aquest dimarts 12 de desembre

Més actualitat

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció