En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Sant Jordi és una festa catalana de cultura, amor i pau"

La diada de Sant Jordi, amb els seus valors i la seva dimensió festiva, cultural i religiosa, ha estat protagonista aquest divendres en el programa…

21 abril 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
La diada de Sant Jordi, amb els seus valors i la seva dimensió festiva, cultural i religiosa, ha estat protagonista aquest divendres en el programa El Mirador de l'actualitat, a Ràdio Estel. El director editorial de Claret, Marcel·lí López, la coeditora de Fragmenta i responsable de la seva col·lecció infantil Inês Castel-Branco i el cap de Promocions de Paulines, Quique Fernández, han coincidit a l'hora de qualificar el 23 d'abril de "festa catalana de cultura, amor i pau". Marcel·lí López ha destacat que el fet de coincidir la jornada aquest any amb un diumenge "globalment no presentarà resultats gaire diferents, perquè allò que es pot perdre a Barcelona, es pot guanyar en altres punts de Catalunya on hi va més gent de les grans ciutats". Ha admès, això sí, que Claret i altres llibreries i editorials més concentrades a la capital "sí que poden notar una mica més l'impacte de no ser dia feiner".
A banda de presentar tots tres les respectives novetats de les seves editorials, han assegurat que Sant Jordi té una mica de tot: dimensió festiva al carrer, tradicions com ara el llibre i la rosa i sobretot molta cultura. Quique Fernández, això sí, ha reivindicat l'origen religiós, perquè "sempre és bo que Catalunya s'encomani al seu patró, que dona nom, al cap i a la fi, a la diada". Inês Castel-Branco ha presentat dues noves publicacions de la col·lecció infantil Petit Fragmenta, una d'elles a partir d'una història relacionada amb un conte budista.  Marcel·lí López ha anunciat que "Claret oferirà llibres i signatures d'autors a la llibreria del carrer Roger de Llúria de Barcelona, a la Rambla de Catalunya cantonada Consell de Cent, també al centre, i al Palau Robert. Fragmenta, per la seva banda, també tindrà presència a la capital catalana, en aquest cas al Passeig de Gràcia cantonada Mallorca, mentre que Paulines serà a la llibreria de la Ronda de Sant Pere número 19 i també a la Parròquia de la Medalla Miraculosa (Carrer Consell de Cent, 110).

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador corresponent a aquest divendres 21 d'abril

Més actualitat

AUDIOS

"Només s'ha donat resposta al 2% dels casos de discriminació"

L'Observatori contra l’Homofòbia veu insuficient l’acció de les administracions: “Només s’ha donat resposta al 2% de casos de discriminació”

17 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco!

Lluís Canut demostra que és "molt imitador" imitant a Franco als estudis de Ràdio Estel / Ràdio Estel

Lluís Canut no només és una de les persones més imitades sinó que també és "molt imitador"! Ho descobrim al 'Fabricació Pròpia'

16 maig 2024

AUDIOS

Edificis viatgers de Barcelona

edificis viatgers de Barcelona

Descobrim els edificis de Barcelona que van ser desmuntats i muntats de nou a d'altres punts de la ciutat

16 maig 2024