En directe

Fabricació Pròpia

SOCIETAT

Sant'Egidio organitza a Barcelona una recollida urgent de mantes

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i…

17 gener 2017

Comparteix

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i altres ajuts com sacs de dormir i beguda calenta, pensant amb les persones que dormen al carrer. "Mentre duri el fred, diàriament sortirem a portar mantes i begudes calentes a les persones sense sostre", ha manifestat Raquel Sancho, responsable de l'Àrea de Persones Sense Sostre de la Comunitat de Sant'Egidio. D'aquesta manera, el servei que setmanalment fa la Comunitat de Sant'Egidio anant a trobar al carrer les persones sense sostre s'incrementa aquesta setmana com a conseqüència del fred. Per això, compten amb un equip de voluntaris format per més d'un centenar de persones.

Així mateix, l'entitat també llença una invitació a cada persona concreta: "Convidem també a fer aquest gest simple i humà de dur, a títol personal, una manta, una beguda calenta als sense sostre que tingueu sota casa vostra. Una manta pot salvar una vida i pot ser una porta que ens pot obrir a fer amistat amb algú que se sent exclòs". Segons Raquel Sancho, "el més dur per aquestes persones és la soledat", "la manta i la beguda calenta els escalfen, però la visita, el somriure i l'abraçada els escalfen molt més".

La convocatòria per preparar el material es fa cada dia mentre duri l'onada de fred a partir de les 19.30 h al carrer Ataülf, 12, de Barcelona (Casa de la Solidaritat).

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció