En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Sant'Egidio organitza a Barcelona una recollida urgent de mantes

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i…

17 gener 2017

Comparteix

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i altres ajuts com sacs de dormir i beguda calenta, pensant amb les persones que dormen al carrer. "Mentre duri el fred, diàriament sortirem a portar mantes i begudes calentes a les persones sense sostre", ha manifestat Raquel Sancho, responsable de l'Àrea de Persones Sense Sostre de la Comunitat de Sant'Egidio. D'aquesta manera, el servei que setmanalment fa la Comunitat de Sant'Egidio anant a trobar al carrer les persones sense sostre s'incrementa aquesta setmana com a conseqüència del fred. Per això, compten amb un equip de voluntaris format per més d'un centenar de persones.

Així mateix, l'entitat també llença una invitació a cada persona concreta: "Convidem també a fer aquest gest simple i humà de dur, a títol personal, una manta, una beguda calenta als sense sostre que tingueu sota casa vostra. Una manta pot salvar una vida i pot ser una porta que ens pot obrir a fer amistat amb algú que se sent exclòs". Segons Raquel Sancho, "el més dur per aquestes persones és la soledat", "la manta i la beguda calenta els escalfen, però la visita, el somriure i l'abraçada els escalfen molt més".

La convocatòria per preparar el material es fa cada dia mentre duri l'onada de fred a partir de les 19.30 h al carrer Ataülf, 12, de Barcelona (Casa de la Solidaritat).

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció