En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Sant'Egidio organitza a Barcelona una recollida urgent de mantes

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i…

17 gener 2017

Comparteix

Davant l'onada de fred, amb temperatures per sota dels zero graus a Barcelona, la Comunitat de Sant'Egidio ha organitzat una recollida urgent de mantes i altres ajuts com sacs de dormir i beguda calenta, pensant amb les persones que dormen al carrer. "Mentre duri el fred, diàriament sortirem a portar mantes i begudes calentes a les persones sense sostre", ha manifestat Raquel Sancho, responsable de l'Àrea de Persones Sense Sostre de la Comunitat de Sant'Egidio. D'aquesta manera, el servei que setmanalment fa la Comunitat de Sant'Egidio anant a trobar al carrer les persones sense sostre s'incrementa aquesta setmana com a conseqüència del fred. Per això, compten amb un equip de voluntaris format per més d'un centenar de persones.

Així mateix, l'entitat també llença una invitació a cada persona concreta: "Convidem també a fer aquest gest simple i humà de dur, a títol personal, una manta, una beguda calenta als sense sostre que tingueu sota casa vostra. Una manta pot salvar una vida i pot ser una porta que ens pot obrir a fer amistat amb algú que se sent exclòs". Segons Raquel Sancho, "el més dur per aquestes persones és la soledat", "la manta i la beguda calenta els escalfen, però la visita, el somriure i l'abraçada els escalfen molt més".

La convocatòria per preparar el material es fa cada dia mentre duri l'onada de fred a partir de les 19.30 h al carrer Ataülf, 12, de Barcelona (Casa de la Solidaritat).

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció