En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió"

Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari…

11 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola, i Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel. 
L’acte, organitzat conjuntament amb l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, es farà aquest dijous 12 d’abril a les 19 h a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL). Serà un acte emmarcat en les celebracions pel número 2.000 de Catalunya Cristiana: “Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió, sobre comunicació i Església, repassant d'on venim i els reptes que tenim ara. Amb agents i actors que són claus en aquest moment”, ha anunciat Alba Sabaté, periodista i membre de l'Observatori Blanquerna. “La comunicació de l’Església es troba en un punt de creixement, s'han fet molts passos endavant. Estem en plena reforma de la comunicació de la Santa Seu. Estem en un moment d'adaptació i cal adaptar-lo com un repte i com una oportunitat”, ha declarat Sabaté a la Fórmula Estel.
Detinguda una integrant dels CDR acusada de terrorisme i rebel·lió
Guillem Pursals, politòleg, ha comentat la notícia: "Els titulars diuen que acusen els CDR’s de terrorisme i rebel·lió, peró és només a una activista de Viladecans, que en la gravació es va fer coordinadora. No és nou, quan una persona es fa responsable per guanyar protagonisme... l'afany del protagonisme no portava per bon camí".
Aquí hi ha llibres!
Cada dimecres acabem l’hora informativa de la Fórmula amb una petita entrevista a llibreries de Catalunya. La d’avui, Llibreria Esther, de Segur de Calafell.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció