En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

"Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió"

Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari…

11 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola, i Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel. 
L’acte, organitzat conjuntament amb l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, es farà aquest dijous 12 d’abril a les 19 h a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL). Serà un acte emmarcat en les celebracions pel número 2.000 de Catalunya Cristiana: “Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió, sobre comunicació i Església, repassant d'on venim i els reptes que tenim ara. Amb agents i actors que són claus en aquest moment”, ha anunciat Alba Sabaté, periodista i membre de l'Observatori Blanquerna. “La comunicació de l’Església es troba en un punt de creixement, s'han fet molts passos endavant. Estem en plena reforma de la comunicació de la Santa Seu. Estem en un moment d'adaptació i cal adaptar-lo com un repte i com una oportunitat”, ha declarat Sabaté a la Fórmula Estel.
Detinguda una integrant dels CDR acusada de terrorisme i rebel·lió
Guillem Pursals, politòleg, ha comentat la notícia: "Els titulars diuen que acusen els CDR’s de terrorisme i rebel·lió, peró és només a una activista de Viladecans, que en la gravació es va fer coordinadora. No és nou, quan una persona es fa responsable per guanyar protagonisme... l'afany del protagonisme no portava per bon camí".
Aquí hi ha llibres!
Cada dimecres acabem l’hora informativa de la Fórmula amb una petita entrevista a llibreries de Catalunya. La d’avui, Llibreria Esther, de Segur de Calafell.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció