En directe

Sense distància

RÀDIO ESTEL

"Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió"

Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari…

11 abril 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Demà dijous tindrà lloc la Taula rodona Comunicació religiosa a l’Església del segle XXI amb Giovanni Maria Vian, director de L’Osservatore Romano; José María Gil Tamayo, secretari general i portaveu de la Conferència Episcopal Espanyola, i Jaume Aymar, director de Catalunya Cristiana i RàdioEstel. 
L’acte, organitzat conjuntament amb l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, es farà aquest dijous 12 d’abril a les 19 h a l’Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (URL). Serà un acte emmarcat en les celebracions pel número 2.000 de Catalunya Cristiana: “Serà un debat en profunditat sobre comunicació i religió, sobre comunicació i Església, repassant d'on venim i els reptes que tenim ara. Amb agents i actors que són claus en aquest moment”, ha anunciat Alba Sabaté, periodista i membre de l'Observatori Blanquerna. “La comunicació de l’Església es troba en un punt de creixement, s'han fet molts passos endavant. Estem en plena reforma de la comunicació de la Santa Seu. Estem en un moment d'adaptació i cal adaptar-lo com un repte i com una oportunitat”, ha declarat Sabaté a la Fórmula Estel.
Detinguda una integrant dels CDR acusada de terrorisme i rebel·lió
Guillem Pursals, politòleg, ha comentat la notícia: "Els titulars diuen que acusen els CDR’s de terrorisme i rebel·lió, peró és només a una activista de Viladecans, que en la gravació es va fer coordinadora. No és nou, quan una persona es fa responsable per guanyar protagonisme... l'afany del protagonisme no portava per bon camí".
Aquí hi ha llibres!
Cada dimecres acabem l’hora informativa de la Fórmula amb una petita entrevista a llibreries de Catalunya. La d’avui, Llibreria Esther, de Segur de Calafell.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció