En directe

Fórmula Estel

PROGRAMES

Sergi Mas s'incorpora a Ràdio Estel

El comunicador Sergi Mas (Barcelona, ​​1964) s'ha incorporat a Ràdio Estel per a realitzar, a partir del proper dilluns dia 30 de setembre, un programa…

27 setembre 2019

Redacció

Comparteix
El comunicador Sergi Mas (Barcelona, ​​1964) s'ha incorporat a Ràdio Estel per a realitzar, a partir del proper dilluns dia 30 de setembre, un programa que portarà per títol de CINQÜENTERS. L'espai s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, de 11 a 12 del matí.
Després d'una temporada realitzant el Podcast titulat CINQÜENTERS, Sergi torna al mitjà ràdio amb programa diari i propi amb aquest espai de servei públic, reflexió i entreteniment.
El veterà comunicador és una de les apostes de Ràdio Estel en l'actual 25è aniversari de l'emissora, dirigida per mossèn Jaume Aymar.
CINQÜENTERS s'emetrà cara al públic i en directe des de les 11 fins a les 12 del matí des dels estudis de Ràdio Estel al Carrer Comtes de Bell-Lloc de Barcelona.
Amb un nodrit i ampli currículum radiofònic, Sergi Mas ha presentat, dirigit i participat en tot tipus de programes com
El telèfon del Mas, Què has dinat? i L'Espanyol a COMRàdio a COM Ràdio;
La ventana, hoy por hoy i Carrusel Deportivo a la Cadena SER;
Más morning 80 i Arús con leche a M80;
Tu diràs, El mon a RAC1, Versió RAC1 i Minoria absoluta a RAC1;
No ho diguis a NINGÚ i El matí de Catalunya Ràdio, a Catalunya Ràdio;
Força Barça, Futbol a la Cadena Catalana i Contraste de opiniones a la Cadena Catalana;
El matí de Ràdio 4 i Directe 4.0 a Ràdio 4; entre d'altres col·laboracions.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció