En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Seria injust aplicar-li un article 54 sense saber si és veritat"

Aquest dijous A Primera Hora s’ha fet ressó de la votació històrica al Parlament Europeu: s’activa el procediment per suspendre els drets de vot d’Hongria…

13 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dijous A Primera Hora s’ha fet ressó de la votació històrica al Parlament Europeu: s’activa el procediment per suspendre els drets de vot d’Hongria a la Unió Europea degut a la seva deriva autoritaria. Xavier Ferrer, president del Consell Català del Moviment Europeu: “Hongria està flirtejant amb la legalitat europea, sobretot tot el que fa amb l'acollida d'immigrants (accions a les fronteres), el que li dona rèdit electoral”
Un dia en el que també hem explicat com viu la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya la intenció de la Policia Nacional, d’expulsar de territori espanyol al seu vicepresident Mohamed Attaouil, acusat de terrorisme. Mohamed Ghaidouni, president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya:  “Hem consultat el contingut, hem treballat molt amb l’advocat d’Attaouil per presentar un recurs, on hem explicat que per un ciutadà que porta tants anys, seria injust aplicar-li un article 54 sense que nosaltres, des de la Federació, tinguem l’oportunitat de tenir la garantia de si tot el que se li ha posat a l’expedient és veritat o no, i la manera és posar-lo a disposició de la justícia”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció