En directe

Camins

CLUB MÉS AMICS

Setena edició del Sopar en benefici de Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana”

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació.…

25 abril 2018

Redacció

Comparteix

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació. Elsopar, que aquest any arriba a la setena edició, és una oportunitat per fervisible el suport que reben per part de persones, entitats i institucions detots els àmbits de la nostra societat.

L’acted’aquest any es farà el proper divendres 1 de juny, i començarà a les 20h a la Basílica de Santa Maria del Mar amb un concert que oferiran l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi. Posteriorment, a les 21.30h, secelebrarà el sopar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (C/ Passeig d’Isabel II, 1, deBarcelona) que serà presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal JoanJosep Omella i en el qual assistiran personalitats de l’àmbit polític, social icultural de Barcelona.

Elpreu de l’entrada al concert i el sopar serà el mateix dels anys anteriors, 50euros. Per adquirir les entrades s’ha de fer l’ingrés indicant el nom, cognomsi telèfon, al número de compte de “la Caixa” ES88 2100 3013 2522 00406287.

Elsque ho vulguin també poden assistir únicament al concert comprant una entrada ala mateixa basílica de Santa Maria del Mar per un preu de 10 euros, des d’arafins al mateix dia del concert. Tanmateix, les persones que no hi puguinassistir i vulguin fer una aportació, també poden fer-ho efectuant l’ingrés almateix número de compte, però fent-hi constar després del nom i cognom laparaula FILA 0.

Mire aquí el Saló de contractacions de la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L’equipde Catalunya Cristiana i Ràdio Estel animema tothom a participar-hi, ja que fa possible que seguim amb la nostra rigorosatasca de comunicació i evangelització. Us esperem a tots el divendres 1 dejuny!

Podeudemanar més informació al telèfon 934 092 770 o bé enviar-nos un correu a lanit@radioestel.cat o lanit@catalunyacristiana.cat

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció