En directe

Fórmula Estel

CLUB MÉS AMICS

Setena edició del Sopar en benefici de Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana”

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació.…

25 abril 2018

Redacció

Comparteix

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació. Elsopar, que aquest any arriba a la setena edició, és una oportunitat per fervisible el suport que reben per part de persones, entitats i institucions detots els àmbits de la nostra societat.

L’acted’aquest any es farà el proper divendres 1 de juny, i començarà a les 20h a la Basílica de Santa Maria del Mar amb un concert que oferiran l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi. Posteriorment, a les 21.30h, secelebrarà el sopar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (C/ Passeig d’Isabel II, 1, deBarcelona) que serà presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal JoanJosep Omella i en el qual assistiran personalitats de l’àmbit polític, social icultural de Barcelona.

Elpreu de l’entrada al concert i el sopar serà el mateix dels anys anteriors, 50euros. Per adquirir les entrades s’ha de fer l’ingrés indicant el nom, cognomsi telèfon, al número de compte de “la Caixa” ES88 2100 3013 2522 00406287.

Elsque ho vulguin també poden assistir únicament al concert comprant una entrada ala mateixa basílica de Santa Maria del Mar per un preu de 10 euros, des d’arafins al mateix dia del concert. Tanmateix, les persones que no hi puguinassistir i vulguin fer una aportació, també poden fer-ho efectuant l’ingrés almateix número de compte, però fent-hi constar després del nom i cognom laparaula FILA 0.

Mire aquí el Saló de contractacions de la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L’equipde Catalunya Cristiana i Ràdio Estel animema tothom a participar-hi, ja que fa possible que seguim amb la nostra rigorosatasca de comunicació i evangelització. Us esperem a tots el divendres 1 dejuny!

Podeudemanar més informació al telèfon 934 092 770 o bé enviar-nos un correu a lanit@radioestel.cat o lanit@catalunyacristiana.cat

Més actualitat

El nou model de residències encarirà a Catalunya el preu de les places uns 250 euros mensuals

L'escena d'una residència de gent gran a Catalunya

Segons Cinta Pascual, presidenta de les patronals de residències ACRA i CEAPs, "no hi ha prou espais per garantir que les unitats de convivència siguin de 15 persones"

1 juliol 2022

Redacció

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció