En directe

Fabricació Pròpia

CLUB MÉS AMICS

Setena edició del Sopar en benefici de Ràdio Estel i “Catalunya Cristiana”

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació.…

25 abril 2018

Redacció

Comparteix

RàdioEstel i Catalunya Cristiana organitzenanualment un sopar benèfic que té l’objectiu de recaptar recursos econòmics perfer possible la tasca evangelitzadora dels dos mitjans de comunicació. Elsopar, que aquest any arriba a la setena edició, és una oportunitat per fervisible el suport que reben per part de persones, entitats i institucions detots els àmbits de la nostra societat.

L’acted’aquest any es farà el proper divendres 1 de juny, i començarà a les 20h a la Basílica de Santa Maria del Mar amb un concert que oferiran l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi. Posteriorment, a les 21.30h, secelebrarà el sopar a la Casa Llotja de Mar de Barcelona (C/ Passeig d’Isabel II, 1, deBarcelona) que serà presidit per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal JoanJosep Omella i en el qual assistiran personalitats de l’àmbit polític, social icultural de Barcelona.

Elpreu de l’entrada al concert i el sopar serà el mateix dels anys anteriors, 50euros. Per adquirir les entrades s’ha de fer l’ingrés indicant el nom, cognomsi telèfon, al número de compte de “la Caixa” ES88 2100 3013 2522 00406287.

Elsque ho vulguin també poden assistir únicament al concert comprant una entrada ala mateixa basílica de Santa Maria del Mar per un preu de 10 euros, des d’arafins al mateix dia del concert. Tanmateix, les persones que no hi puguinassistir i vulguin fer una aportació, també poden fer-ho efectuant l’ingrés almateix número de compte, però fent-hi constar després del nom i cognom laparaula FILA 0.

Mire aquí el Saló de contractacions de la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L’equipde Catalunya Cristiana i Ràdio Estel animema tothom a participar-hi, ja que fa possible que seguim amb la nostra rigorosatasca de comunicació i evangelització. Us esperem a tots el divendres 1 dejuny!

Podeudemanar més informació al telèfon 934 092 770 o bé enviar-nos un correu a lanit@radioestel.cat o lanit@catalunyacristiana.cat

Més actualitat

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció

POLÍTICA

Jordi Coronas (ERC): "Ara mateix no contemplem l'escenari de formar un tripartit d'esquerres a Barcelona"

El portaveu adjunt d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona assegura en una entrevista a Ràdio Estel que l'acord de pressupostos a Barcelona fa estirar el model del PSC cap al model republicà

21 febrer 2024

Redacció