En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"S'ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters"

Els treballadors de TMB denuncien l’increment de la violència dels grafiters que es colen als Metros per a pintar els vagons. Baptista Silanes, membre del…

20 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Els treballadors de TMB denuncien l’increment de la violència dels grafiters que es colen als Metros per a pintar els vagons. Baptista Silanes, membre del sindicat del Metro de CCOO, ha explicat a Fórmula Estel: “S’ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters (...) Actuacions a cops de pedra contra els trens, i els vidres han esquitxat al personal de dins de la cabina del Metro, cops de pedra contra vigilants, baixen amb pals, qualsevol estri que puguin fer servir d’arma, fins i tot hi ha companys que diuen que van baixar amb una tàser a Can Boixeres”.
El treballador de TMB ha afegit: “Saben, de vegades millor que els propis treballadors, per on poden entrar: conductes de ventilació, rebenten cadenats, troben forats a les sortides d’emergències…”.
En aquesta primera hora de dimecres també hem parlat de l’actualització de la nova classificació internacional de malalties que ha dut a terma la OMS (Organització Mundial de la Salut), amb el president de Metges cristians de Catalunya, Adalbert Marquès: “És un canvi que ve per les pressions de certs grups, dels lobbies al voltant de l’OMS. Era esperable”, ha afirmat Marquès. 
I també us hem avançat l’acte d’aquest dimecres a les 6 de la tarda de la UOC al Palau de la Musica Catalana: Jornada Alumni Barcelona 2018 que porta com a títol la realitat en clau de gènere, sobre el moviment feminista. 


Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció