En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"S'ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters"

Els treballadors de TMB denuncien l’increment de la violència dels grafiters que es colen als Metros per a pintar els vagons. Baptista Silanes, membre del…

20 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Els treballadors de TMB denuncien l’increment de la violència dels grafiters que es colen als Metros per a pintar els vagons. Baptista Silanes, membre del sindicat del Metro de CCOO, ha explicat a Fórmula Estel: “S’ha incrementat exponencialment la violència dels grafiters (...) Actuacions a cops de pedra contra els trens, i els vidres han esquitxat al personal de dins de la cabina del Metro, cops de pedra contra vigilants, baixen amb pals, qualsevol estri que puguin fer servir d’arma, fins i tot hi ha companys que diuen que van baixar amb una tàser a Can Boixeres”.
El treballador de TMB ha afegit: “Saben, de vegades millor que els propis treballadors, per on poden entrar: conductes de ventilació, rebenten cadenats, troben forats a les sortides d’emergències…”.
En aquesta primera hora de dimecres també hem parlat de l’actualització de la nova classificació internacional de malalties que ha dut a terma la OMS (Organització Mundial de la Salut), amb el president de Metges cristians de Catalunya, Adalbert Marquès: “És un canvi que ve per les pressions de certs grups, dels lobbies al voltant de l’OMS. Era esperable”, ha afirmat Marquès. 
I també us hem avançat l’acte d’aquest dimecres a les 6 de la tarda de la UOC al Palau de la Musica Catalana: Jornada Alumni Barcelona 2018 que porta com a títol la realitat en clau de gènere, sobre el moviment feminista. 


Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció