En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

"S'han de prendre mesures per evitar l'impacte del VIH i la SIDA"

La Fórmula Estel és actualitat, informació i bona música. Cada dia et portem les notícies, la ronda informativa per Catalunya i Andorra, informació de servei...…

1 desembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La Fórmula Estel és actualitat, informació i bona música. Cada dia et portem les notícies, la ronda informativa per Catalunya i Andorra, informació de servei... i també els temes del dia.
Aquest diumenge 3 de desembre acaba la 2a setmana de la Bíblia. En El Pensament del Dia, Isabel Viladomiu, psicologa i ex presidenta de l’Associació catalana d’estudis Bioètics, ha escollit un passatge del llibre d'Isaies, i ha apuntat que és “el llibre de l'antic testament més citat al nou testament”.
Ens hem fet ressò del 30è Dia Mundial de la Sida. A Catalunya, i amb l’objectiu de disminuir els nombres de nous casos d’infecció pel VIH, continua sent cabdal conscienciar a la població de la importància de la prevenció. La Cap de la Secció de Vigilància, Prevenció i Control de les Infeccions de Transmissió Sexual i el VIH de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat, Rosa Mansilla, ha narrat que “és necessari prendre mesures per evitar l’impacte del VIH i de la SIDA en la nostra societat” i ha reconegut que “amb els tractaments hi ha una certa relaxació, pel fet que no hi hagi persones al voltant que pateixin aquesta malaltia de forma greu”. Mansilla també ha detallat que cada any hi ha 800 noves infeccions a Catalunya.
També hem parlat dels 70 anys de la Coral Sant Jordi amb el filòleg, escriptor i traductor Gabriel Genescà. Aquest divendres a l’Auditori celebren aquesta gran efemèride amb un concert en homenatge a Oriol Martorell. A RàdioEstel hem regalat dues entrades dobles als oients. 
A la secció Un Món Sense Fronteres amb Àngel Miret i Ignasi Miranda, hem repassat les notícies socials i religioses de la setmana.
Recupera la 1a hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció