En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Si la pobresa es cronifica és molt més complicat"

Agustí Colom, regidor d’empreses i turisme de l’Ajuntament de Barcelona, i regidor del districte de Les Corts, ha participat com a voluntari aquesta passada nit…

17 maig 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Agustí Colom, regidor d’empreses i turisme de l’Ajuntament de Barcelona, i regidor del districte de Les Corts, ha participat com a voluntari aquesta passada nit al Recompte de Persones sense Llar, celebrat a Barcelona, Badalona, Terrassa, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet. Aquest dijous a la Fórmula Estel l’hem entrevistat: “És important per conèixer realment quina és la realitat de les persones sense llar de la nostra ciutat i per donar visibilitat a aquesta situació, a més de sensibilitzar a l'opinió pública i a les administracions diverses, i que això ens permeti trobar-hi solucions i posar-hi fre”, ha destacat Colom. 
El regidor del districte barceloní de Les Corts ha explicat també per què és important fer aquesta acció cada any: “Els darrers recomptes ens ha permès conèixer el nombre, l’evolució de la pobresa i la desigualtat a la nostra societat, i veure si les polítiques o les actuacions, que sempre són difícils, tenen una certa efectivitat. I sobretot poder actuar en els primers moments. Perquè si es cronifica és molt més complicat”.
Palestina - Israel
Després de les morts palestines a la frontera de Gaza contra el trasllat de l’ambaixada dels Estats Units de Tel-Aviv a Jerusalem, aquest dilluns, i amb motiu de la Marxa del Retorn, que reclama el dret dels refugiats a tornar a casa seva, hem analitzat a la Fórmula Estel la notícia amb Arcadi Oliveres, economista i activista social: “Estem davant d’un problema que no és d’ara. Hi ha un incident greu, però el problema s’origina fa 70 anys, amb la creació de l’estat d’Israel”. 
L’impulsador de Procés Constituent ha apuntat per què Estats Units és el principal al·liat d’Israel: “Aquí té molta incidència el lobby jueu: els interessos econòmics extraordinaris dels jueus als Estats Units des de fa molts anys, que acaba incidint en moltes empreses i per tant el govern americà intenta en molts casos defensar-les, respectar-les, a costa, sense dubte, del poble palestí”.
Carme Munté, cap de Redacció de Catalunya Cristiana, ha presentat el nou número de la revista i ha fet la prèvia de l’Aplec de l’Esperit.

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció