En directe

Completes

RÀDIO ESTEL

"Si no em preguntes, no existeixo", diuen persones sense llar

Aquest dijous a la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem parlat del cens de persones sense llar, fet durant la nit de…

7 juny 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
Aquest dijous a la Fórmula Estel, de 8 a 9 del matí, hem parlat del cens de persones sense llar, fet durant la nit de dimarts als carrers de Barcelona per Fundació Arrels. N’hem parlat amb el seu director, Ferran Busquets, que ha explicat que fer aquesta campanya “no és tant difícil, va ser un dels tabús inicials. Algunes de les persones que dorm al carrer et diuen: ‘Si no em preguntes, no existeixo’.

“Un recompte, quan el repeteixes, veus la tendència" - ha afegit Busquets - "El pas que volíem fer era afegir-nos a la campanya europea que no hi hagi ningú dormint al carrer i apropar-nos per parlar amb les perones i accedir a una informació”. 
També hem analitzat el nou govern de l’Estat que ja ha format Pedro Sanchez amb els nous 17 ministres, amb l’economista i activista social Arcadi Oliveres
"Alguns nomenaments poden semblar polèmics. La vicepresidenta, Carmen Calvo, va ser negociadora de l’article 155, el nou ministre d’Interior, Fernando Grande-Marlaska, va ser nomenat pel PP membre del Consell General del Poder Judicial, Teresa Rivera va autoritzar el Projecte Castor (...)”. L’impulsador de Procés Constitent ha parlat bé d'altres ministres: “Meritxell Batet, ministra d’administracions públiques, té una visió més federalista i menys sacrosanta unitarista de l'Estat”.
Sobre el fet que 11 de les 17 ministres siguin dones, Arcadi Oliveras ha dit: “És sense dubte, positiva. Diuen que les dones tenen més sensibilitat al govern, sempre i quan no es comportin com homes, és desitjar que això no passi”.
El presentador de RàdioEstel, Joan Trias, també ha parlat amb Carme Munté, cap de redacció de Catalunya Cristiana, per saber que ens porta aquest nou numero del setmanari. 

Pots escoltar l'hora informativa de la Fórmula Estel

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció