En directe

Fórmula Estel

ACCIÓ SOCIAL

Sisena edició de les 24 hores de Mans Unides

Del16 al 24 de novembre s’està celebrant la VI edició de les 24 hores de MansUnides, una campanya de sensibilització que vol mostrar el treball…

21 novembre 2018

Redacció

Comparteix

Del16 al 24 de novembre s’està celebrant la VI edició de les 24 hores de MansUnides, una campanya de sensibilització que vol mostrar el treball conjunt quepersones d’arreu del món fan a diari per acabar amb les desigualtats i lesinjustícies al món. Com ha explicat l’organització en un comunicat, el lema d’aquestany és “Encén el teu compromís. Junts il·luminem el món”, una frase queexpressa a la perfecció l’objectiu d’aquesta iniciativa: “Fer veure que MansUnides som tots, i que junts podem il·luminar el món.”

Els set sectors detreball de Mans Unides

Dinsles activitats previstes per a l’edició d’aquest any, l’organització haanunciat que aprofitarà la campanya per donar a conèixer quines són les diversesàrees de treball de Mans Unides, que es divideixen en set nous sectors detreball. A més, mitjançant testimonis arribats d’Espanya i d’altres punts delplaneta, es mostrarà el compromís d’algunes persones de l’entitat que treballena diari per “il·luminar el món”. Partint del seu exemple, tots els que hovulguin podran col·laborar amb la campanya compartint una foto seva a lesxarxes socials on surtin al costat d’una espelma encesa, o fent un donatiu percol·laborar amb Mans Unides a través de la pàgina web: manosunidas.org/24horas.

Finalment,com en totes les edicions prèvies, algunes de les 72 delegacions del’organització ajudaran a escampar el missatge de solidaritat i sensibilitzacióamb diverses activitats que es faran a les principals ciutats d’Espanya.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció