En directe

Fórmula Estel

AQUESTA SETMANA

Sister Cristina: "Només sóc un instrument en mans de Déu"

Sor Cristina Scuccia no està acostumada a les promocions discogràfiques i se li nota. Ens rep esgotada, després d’una llarga i intensa jornada de compromisos…

1 desembre 2014

Redacció

Comparteix

Sor Cristina Scuccia no està acostumada a les promocions discogràfiques i se li nota. Ens rep esgotada, després d’una llarga i intensa jornada de compromisos amb els mitjans de comunicació. Tot i així, Sor Cristina no perd el somriure. Un somriure que ha enamorat tothom arran del seu pas pel concurs televisiu The Voice, a Itàlia. Com a guanyadora, presenta ara el seu primer disc, amb deu clàssics de la música pop i dues cançons inèdites. Fins i tot s’ha atrevit amb el polèmic Like a Virgin, de Madonna, però no com a provocació, sinó com a desafiament. A través de la música, Sor Cristina canta a l’amor. L’amor humà i també, i sobretot, l’amor diví.     

Sor Cristina, vostè es troba en plena promoció del seu primer disc: Sister Cristina. Un somni fet realitat, però fet realitat d’una manera diferent del que s’esperava. Déu escriu recte amb ratlles tortes?

Segurament sí. Els camins del Senyor són infinits! Així és com he començat. Tot plegat és una gran aventura que hem iniciat per sortir i anunciar. Això és un testimoni que Déu pot fer grans coses si tu el deixes actuar a la teva vida.  

Hi ha qui es pregunta encara què fa una monja catòlica versionant cançons de Madonna, Alicia Keys, Pink... Una provocació?

No, cap provocació. Només he volgut fer servir un llenguatge molt simple, actual, per explicar una història d’amor. De fet, amb Like a Virgin, per exemple, no he mirat el passat d’aquesta cançó, sinó que he volgut donar-li un significat completament nou. He volgut explicar el toc de Déu en el meu cor, que m’ha canviat totalment la vida.

Si vols llegir l'entrevista sencera clica aquí.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció