En directe

Estel Migdia

AUDIOS

Sole Giménez: "Hi ha un edatisme molt clar en el món de la música"

La cantant celebra 40 anys dedicats a la música amb un àlbum en directe

9 gener 2024

Comparteix
Sole Giménez

La cantant Sole Giménez denuncia la discriminació que pateixen les dones músiques a mesura que van fent anys. De fet, ha reivindicat l'experiència a l'hora de deixar empremta en aquest sector. També considera que es tracta d'un àmbit molt masculinitzat, tant des del punt de vista creatiu com tècnic, i ho atribueix a la falta de referents femenins.

En una entrevista al programa Fabricació Pròpia, ha reconegut que, tot i portar quatre dècades dalt dels escenaris, continua emocionant-se com el primer dia. De fet, ha explicat que la gira de celebració d'aquests 40 anys està sent "un retrobament amb el públic i amb les cançons". I és que després de molts anys sense fer-ho, torna a cantar algunes de les cançons que cantava amb el grup Presuntos implicados. És per això que ha augurat que el concert del pròxim 26 de gener al Palau de la Música serà molt emocionant.

En aquestes 4 dècades, Sole Giménez ha col·laborat i compartit escenari amb grans artistes com Joaquín Sabina, Víctor Manuel, Ana Belén, Dani Martín, entre molts altres.

Entrevista a la cantant Sole Giménez

0:00 / 0:00

Més actualitat

SOCIETAT

Els socorristes avisen de l’exposició solar: "Se’ns en va la pell"

En una entrevista a Ràdio Estel, Nacho Ibáñez, portaveu de Sos Socorristes, critica que les cadires de vigilància "són precàries".

12 juliol 2024

Redacció

AUDIOS

CULTURA

Sense categoria

Rutes originals per Barcelona

Rutes originals per Barcelona

Totes les propostes amaguen històries curioses i llegendes antigues de la capital catalana

11 juliol 2024

ACCIÓ SOCIAL

CÀRITAS

Francesc Roig: “Des de Càritas fa temps que demanem el repartiment solidari i proporcional de migrants” 

Presentació de la memòria anual 2023 de Càritas Catalunya. Francesc Roig, president de Càritas Catalunya, el primer començant per l'esquerra / Font: Càritas Catalunya

El president de Càritas Catalunya creu que el debat sobre la llei d’estrangeria s’hauria d’abordar des d’un “realisme pràctic i no electoralista”.

11 juliol 2024

Redacció