En directe

Fabricació Pròpia

ESGLÉSIA MÓN

Solidaritat del cardenal Lluís Martínez Sistach i l'Església de Barcelona amb els damnificats de les Filipines

El cardenal Lluís Martínez Sistach, i amb ell tots els fidels de l'Església de Barcelona, han manifestat el seu condol i suport a tots els…

13 novembre 2013

Redacció

Comparteix

El cardenal Lluís Martínez Sistach, i amb ell tots els fidels de l'Església de Barcelona, han manifestat el seu condol i suport a tots els familiars i amics de les víctimes de la tragèdia causada pel pas del tifó Haiyan a les Filipines.

Per aquest motiu, a instàncies del cardenal Martínez Sistach, Càritas diocesana de Barcelona ha obert el compte Tifó de les Filipines. Càritas Diocesana de Barcelona, núm. 2100-5000-51-0200052054, on es poden fer aportacions i donatius dirigits a donar suport al poble filipí en aquests moments de dolor i devastació.

Així mateix, en solidaritat amb la important colònia filipina que viu a casa nostra i participa de la vida diocesana, que es reuneix habitualment a la parròquia de Sant Agustí (plaça de Sant Agustí, s/n, de Barcelona), el cardenal Lluís Martínez Sistach presidirà la celebració de l'eucaristia en aquesta parròquia dissabte dia 16 de novembre, a les 20.30 h.

A més, conscient de la necessitat d'ajuda material que té en aquests moments el poble filipí, el cardenal ha decidit destinar a aquesta finalitat la col·lecta que es farà a la missa de la basílica de la Sagrada Família aquest diumenge, 17 de novembre, a les 17 h, en què participaran més de quatre mil persones. Aquesta missa se celebra amb motiu del tercer aniversari de la dedicació de la basílica pel papa Benet XVI, el 7 de novembre del 2010, i de la cloenda de l'Any de la Fe.

Pregària a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor

La Comunitat de Sant'Egidio també ha fet una invitació a participar en una pregària per les víctimes del tifó que ha assolat les Filipines. La pregària se celebra avui dimecres, a les 20.30 h, a la basílica dels Sants Màrtirs Just i Pastor (Plaça de Sant Just, de Barcelona), presidida per Mn. Armand Puig i Tàrrech.

Missatge de condol i suport de l'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan Enric Vives, ha enviat un missatge de condol al president de les Filipines, Benigno Aquino, a través de l'ambaixador de la República de les Filipines davant d'Andorra. "Us asseguro la meva profunda solidaritat i proximitat espiritual a tots els ferits i afectats per aquest terrible tifó, així com la meva oració a Déu Totpoderós pels difunts, i per la recuperació del país."

"El poble andorrà se sent molt unit al poble de la República de les Filipines en aquestes hores de tribulació", ha manifestat en el seu missatge l'arquebisbe Vives.

Més actualitat

ENERGIES ALTERNATIVES

MEDI AMBIENT

"Tenir teulades sense plaques solars és com deixar-te l’aixeta oberta" 

Plaques solars a una teulada

La portaveu de l’Observatori de les Energies Renovables de Catalunya (OBERCAT), Helen Badger, avisa a Ràdio Estel de les conseqüències de no instal·lar plaques solars

17 juliol 2024

Redacció

SOCIETAT

Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, sobre l'autobús bolcat a la C-32 amb desenes de ferits: "Temíem el pitjor!" 

En una entrevista a Ràdio Estel, Amor desconeix les causes de per què l’autobús ha bolcat a la C-32 entre Pineda de Mar i Tordera

16 juliol 2024

Redacció

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sense categoria

Josep-Lluís Serrano Pentinat, nomenat bisbe coadjutor d’Urgell

Bisbe coadjutor d'Urgell

El Papa ha nomenat aquest sacerdot de la diòcesi de Tortosa, conseller de la Secretaria d’Estat de la Santa Seu, com a futur successor de Joan-Enric Vives

12 juliol 2024

Ignasi Miranda