En directe

El rosari

RÀDIO ESTEL

“Som molt optimistes en la lluita contra el càncer”

“S'endarrereix el que començava endarrerit per un desacord d'un acord que sembla que han acordat sense permís del lletrat. Queda clar el que està passant,…

5 octubre 2018

Comparteix
“S'endarrereix el que començava endarrerit per un desacord d'un acord que sembla que han acordat sense permís del lletrat. Queda clar el que està passant, oi?”
Així ha començat Joan Trias l’A Primera Hora d’aquest divendres, tot resumint la 3a sessió de control al govern al Parlament de Catalunya fallida...
“Som molt optimistes en la lluita contra el càncer”
Un equip del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia ha demostrat l'eficàcia d'un fàrmac, provat en ratolins amb sang de pacients malaltes, que serveix per combatre un tipus de càncer de mama en pacients que no responen a altres tractaments. Aquest fàrmac actua a partir d'immunoteràpia dirigida directament a les cèl·lules tumorals. N’hem parlat amb la primera autora de l’estudi, Irene Rius.
“El fàrmac recluta els globuls blancs que troba per la sang i els porta al tumor, desprenen una sèrie de substàncies que maten específicament el tumor”, ha explicat Rius. Aquest fàrmac “serveix per complementar la quimioteràpia”.
Judici a Catalunya Caixa
Robert Casajoana, economista i director acadèmic d'ISEFI (Institut Superior d’Empresa i Finances), ha comentat la primera declaració davant del jutge de qui va ser ministre, alcalde de Barcelona i director de CatalunyaCaixa, Narcís Serra, per inflar els sous dels directius en plena crisi econòmica. 
“És un dels exemples que vam tenir amb moltíssimes caixes. Els partits van situar als seus polítics, i a l'hora de la gestió potser són bons polítics però no bons gestors de caixa. Com està en 'modo judici', és normal que vulgui mostrar aquesta postura de fermesa, però no li dono més importància”
El professor Daniel Ruiz Trillo ha fet divertit aprendre català a Truc Curt i hem descobert la banda de rap Not for this world (NFTW) a Nous Estels a través d’un dels integrants, en Pablo.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció