En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

“Som molt optimistes en la lluita contra el càncer”

“S'endarrereix el que començava endarrerit per un desacord d'un acord que sembla que han acordat sense permís del lletrat. Queda clar el que està passant,…

5 octubre 2018

Comparteix
“S'endarrereix el que començava endarrerit per un desacord d'un acord que sembla que han acordat sense permís del lletrat. Queda clar el que està passant, oi?”
Així ha començat Joan Trias l’A Primera Hora d’aquest divendres, tot resumint la 3a sessió de control al govern al Parlament de Catalunya fallida...
“Som molt optimistes en la lluita contra el càncer”
Un equip del Vall d'Hebron Institut d'Oncologia ha demostrat l'eficàcia d'un fàrmac, provat en ratolins amb sang de pacients malaltes, que serveix per combatre un tipus de càncer de mama en pacients que no responen a altres tractaments. Aquest fàrmac actua a partir d'immunoteràpia dirigida directament a les cèl·lules tumorals. N’hem parlat amb la primera autora de l’estudi, Irene Rius.
“El fàrmac recluta els globuls blancs que troba per la sang i els porta al tumor, desprenen una sèrie de substàncies que maten específicament el tumor”, ha explicat Rius. Aquest fàrmac “serveix per complementar la quimioteràpia”.
Judici a Catalunya Caixa
Robert Casajoana, economista i director acadèmic d'ISEFI (Institut Superior d’Empresa i Finances), ha comentat la primera declaració davant del jutge de qui va ser ministre, alcalde de Barcelona i director de CatalunyaCaixa, Narcís Serra, per inflar els sous dels directius en plena crisi econòmica. 
“És un dels exemples que vam tenir amb moltíssimes caixes. Els partits van situar als seus polítics, i a l'hora de la gestió potser són bons polítics però no bons gestors de caixa. Com està en 'modo judici', és normal que vulgui mostrar aquesta postura de fermesa, però no li dono més importància”
El professor Daniel Ruiz Trillo ha fet divertit aprendre català a Truc Curt i hem descobert la banda de rap Not for this world (NFTW) a Nous Estels a través d’un dels integrants, en Pablo.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció