En directe

Plusvàlua dones

ESGLÉSIA MÓN

SOS Nicaragua

Ajuda a l'Església Necessitada ha posat en marxa una campanya de pregària i de suport amb Nicaragua. Davant la repressió del règim de Daniel Ortega…

24 juliol 2018

Redacció

Comparteix

Ajuda a l'Església Necessitada ha posat en marxa una campanya de pregària i de suport amb Nicaragua.

Davant la repressió del règim de Daniel Ortega que ja ha provocat centenars de morts al país, l'Església catòlica ha pres partit per la població i critica amb duresa el govern dictatorial niragüenc. Aquesta postura li està costant atacs continus i molt de patiment, però es manté ferma en la defensa dels més febles. Calúmnies i amenaces de mort a sacerdots i bisbes són el pa de cada dia.

El papa Francesc ha demanat pregària per "l'estimat poble de Nicaragua", i ha manifestat el desig d'unir-se "als esforços dels bisbes en el rol de mediadors per al diàleg, en el camí a la democràcia".

Per això, Ajuda a l'Església Necessitada convida a unir-se a una campanya de pregària perquè "ens sentim especialment orgullosos de l'Església a Nicaragua i volem continuar ajudant-la, especialment el 2018, per al sosteniment de sacerdots, formació de seminaristes, per a l'enfortiment de l'acció pastoral i la construcció de temples en les diferents diòcesis de Nicaragua".

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció