En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Tècniques i recursos per gestionar el confinament a casa

Aquest dimecres al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb el coach Mariano Tamagnin, col·laborador del programa Temps de Benestar amb Marc…

19 març 2020

Comparteix
Aquest dimecres al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb el coach Mariano Tamagnin, col·laborador del programa Temps de Benestar amb Marc Rius, per tal de conèixer aquelles tècniques sobre com passar-ho millor aquests dies de confinament a casa. Com podem prendre’ns amb certa filosofia això de passar a casa dies confinats? Cal ser positiu o realista? Pot ser que això ens ajudi per prendre’ns la vida diferent quan tornem a la normalitat?
Segons el coach “aquest és un excel·lent moment per descobrir-nos a nosaltres mateixos”. En aquest sentit, diu que “hem d’aprofitar aquest confinament d’una manera personal per poder coneixe’ns millor”. Mariano Tamagnin ha dit també a Ràdio Estel que “hem d’intentar ser positius sense deixar la realitat a banda”. Pel que fa a les persones que estiguin aïllades amb nens a casa, el coach ens proposa parlar amb ells, saber que és el que els preocupa o amoïna. “Ara més que mai és un bon moment per la comunicació en família”, ha dit el coach. 
El mateix diu amb la parella. Segons l’expert aquesta crisi que ens ha portat el coronavirus, en àmbit laboral, ens demostra que el teletreball és una eina que potencia la productivitat dels treballadors. Ha afegit que “el pas del Covid-19 ha generat també una creativitat desbordant provocada per l’aïllament”. A més, ha recomanat reflexionar i ocupar el temps de què disposem d’una manera ordenada i racional. 
Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ

Més actualitat

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció