En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Telèfon d’atenció psicològica de PIMEC per als autònoms

El 900 505 805 és un telèfon gratuït, de fet és una línia que existia ja abans de la pandèmia, però que també l’Ajuntament de…

1 juliol 2021

Comparteix
El 900 505 805 és un telèfon gratuït, de fet és una línia que existia ja abans de la pandèmia, però que també l’Ajuntament de Barcelona ha volgut potenciar ara per a tots aquells autònoms que ho necessitin. És un servei de la Fundació Salut i Persona i de PIMEC. Rosa Maria Juny, directora de la Fundació PIMEC, ha explicat aquest dijous el funcionament de la línia. En una entrevista al programa ‘A primera hora’, ha dit que, “des de l’entitat, es va veure que l’acompanyament a les persones que es trobaven en una situació de fracàs i d’estigmatització podia ajudar-les a veure aquesta situació de vulnerabilitat com un factor d’aprenentatge cap a l’èxit”. En aquesta línia, Juny ha afegit que “això va empènyer PIMEC a treballar amb la Fundació Salut i Persona i, des de fa tres anys amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha pogut ampliar aquest servei d’ajuda psicoemocional per a les persones autònomes de la ciutat” .
Segons la patronal més representativa de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, la PIMEC, el 2020, 4.500 autònoms han perdut el seu negoci a Catalunya. Pot demanar atenció psicològica qualsevol persona que tingui un negoci, que treballi per compte propi o es trobi en una situació laboral similar pot trucar al 900 505 805. Serà un psicòleg del Programa de Suport Emocional per a Autònoms i Autònomes de la ciutat de Barcelona qui atendrà la trucada. La línia 900 505 805 funciona totes el dies de l'any, a qualsevol hora. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció