En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Teresa Carreras: "Quim Torra té un nivell molt alt en comunicació"

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Toni Picó, advocat i exdiputat…

12 maig 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Toni Picó, advocat i exdiputat d'Unió, han destacat aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el fet que Quim Torra representa una opció que desbloqueja la situació i permet posar en marxa allò que més necessita ara Catalunya: la formació d'un govern. Capdevila ha subratllat l'amistat amb el candidat, del qual ha destacat les experiències compartides "en un corrent d'Unió Democràtica partidari de la radicalitat nacional, amb la fundació de El Matí, ara fa més d'una dècada".

Carreras ha recordat "el Premi Josep Maria Planas, a Manresa, on Quim Torra va fer la ponència i presentació, a partir de la qual es va veure que té un nivell molt alt, en història combinada amb l'actualitat, el periodisme i la comunicació". La periodista va assistir-hi "en representació de l'APPEEC". Capdevila també ha dit que un tret característic de Torra és "el seu pas per l'empresa, a través de les assegurances, una experiència reflectida en un llibre on reflecteix el seu pensament proper a Chesterton".

En un altre moment, Teresa Carreras ha comentat que "els missatges de Twitter de Quim Torra, dels quals s'ha parlat molt darrerament, són en un context", i ha afegit que no li ha agradat "l'ús que n'han fet en les últimes hores alguns periodistes i dirigents polítics". Toni Picó ha assegurat que "el govern del PP està decidit a lapidar el 155 quan hi hagi un govern escollit pel Parlament de Catalunya, també perquè s'aprovin els Pressupostos Generals de l'Estat". Finalment Picó ha assegurat que, "tant si agrada o no el govern que surti d'aquesta investidura, es necessita l'executiu".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 11 de maig

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció