En directe

La Caravana

SOCIETAT

Teresa Carreras: "Quim Torra té un nivell molt alt en comunicació"

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Toni Picó, advocat i exdiputat…

12 maig 2018

@IgnasiMiranda

Comparteix

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Toni Picó, advocat i exdiputat d'Unió, han destacat aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el fet que Quim Torra representa una opció que desbloqueja la situació i permet posar en marxa allò que més necessita ara Catalunya: la formació d'un govern. Capdevila ha subratllat l'amistat amb el candidat, del qual ha destacat les experiències compartides "en un corrent d'Unió Democràtica partidari de la radicalitat nacional, amb la fundació de El Matí, ara fa més d'una dècada".

Carreras ha recordat "el Premi Josep Maria Planas, a Manresa, on Quim Torra va fer la ponència i presentació, a partir de la qual es va veure que té un nivell molt alt, en història combinada amb l'actualitat, el periodisme i la comunicació". La periodista va assistir-hi "en representació de l'APPEEC". Capdevila també ha dit que un tret característic de Torra és "el seu pas per l'empresa, a través de les assegurances, una experiència reflectida en un llibre on reflecteix el seu pensament proper a Chesterton".

En un altre moment, Teresa Carreras ha comentat que "els missatges de Twitter de Quim Torra, dels quals s'ha parlat molt darrerament, són en un context", i ha afegit que no li ha agradat "l'ús que n'han fet en les últimes hores alguns periodistes i dirigents polítics". Toni Picó ha assegurat que "el govern del PP està decidit a lapidar el 155 quan hi hagi un govern escollit pel Parlament de Catalunya, també perquè s'aprovin els Pressupostos Generals de l'Estat". Finalment Picó ha assegurat que, "tant si agrada o no el govern que surti d'aquesta investidura, es necessita l'executiu".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 11 de maig

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció