En directe

Fórmula Estel

MOBILITAT

Tito Álvarez, portaveu d'Elite Taxi, contra les plataformes digitals VTC: "No falten taxis a Barcelona"

En una entrevista a Ràdio Estel, el portaveu dels taxis demana una regulació d’aquestes plataformes digitals de VTC

28 maig 2024

Redacció

Comparteix

El portaveu d'Elite Taxi, Tito Álvarez, ha assegurat que "no falten taxis a Barcelona" i veu “contraproduent” que n'hi hagi més. Avui els taxistes tornen a sortir al carrer de la capital catalana per exigir a les administracions una regulació de les plataformes digitals de VTC. En una entrevista al programa La Caravana de Ràdio Estel, el portaveu ha alertat que els “accessos i la ciutat està sobredimensionada de vehicles”.

manifestació de taxis a Barcelona contra les plataformes digitals de VTC el 2022

Álvarez ha descartat que posar 2.000 taxis més a Barcelona sigui una solució. També ha comentat que les plataformes digitals de VTC “ofereixen serveis als prestadors, que són els vehicles, que estan de manera irregular” i ha avisat que “generen una disfunció en el servei”. “Els vehicles treballen de manera irregular i no tenen les cobertures legals”, ha advertit. A més, Álvarez ha acusat les plataformes de VTC que “no volen complir la llei”.

“No volen pagar els impostos ni tenir cap mena de responsabilitat, s’emporten els diners a fora i a sobre volen cobrar subvencions”, ha criticat.  

Les futures protestes, "on els creuers"

Avui, després de la protesta per Barcelona, els taxistes es reuniran en assemblea i decidiran si hi haurà més mobilitzacions. Álvarez creu que n'hi haurà “més”, però descarta que siguin pel centre de la ciutat. “No volem molestar més”, ha dit. Per això, el portaveu d’Elite Taxi ha apuntat que les futures protestes podrien ser per “on els creuers” i zones turístiques per “molestar els turistes”.  

Entrevista a Tito Álvarez, portaveu d'Elite Taxi

0:00 / 0:00

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA CATALUNYA

Sis nous diaques per a l'arxidiòcesi de Barcelona

Els sis seminaristes que seran ordenats diaques | FOTO: Arquebisbat de Barcelona

La basílica de la Sagrada Família acull aquest diumenge l'ordenació diaconal dels seminaristes Joan Piñol, Javier Casals, Guillem Lisicic, Santi Claret, David Lucena i Xavier Campmany

14 juny 2024

Redacció

AUDIOS

TELEVISIÓ

Celebrem els 20 anys de l'APM?

20 anys de l'APM

Manel Piñero, el mític 'Homo APM', i el director del programa, Aniol Florensa, fan repàs de les dues dècades del programa

14 juny 2024

ACCIÓ SOCIAL

SOCIETAT

La Sagrada Família apuja 1,2 milions el pressupost del Fons d’Acció Social per al 2024-25 

Representants de les entitats beneficiàries del I Fons d'Acció Social de la Sagrada Família

La Sagrada Família destinarà 3,5 milions d’euros pel pressupost del Fons d’Acció Social de la pròxima convocatòria

14 juny 2024

Redacció