En directe

Temps de benestar

RÀDIO ESTEL

Tomàs Molina recorda la seva experiència a Ràdio Estel, de la qual destaca "les ganes de fer una ràdio diferent"

Aquesta setmana hem alterat el funcionament de l’espai diari El pitjor del pitjor, dins el programa Fórmula Estel, i l’hem reconvertit a El millor del…

24 novembre 2014

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana hem alterat el funcionament de l’espai diari El pitjor del pitjor, dins el programa Fórmula Estel, i l’hem reconvertit a El millor del millor. Ho hem fet amb la voluntat de recordar els 20 anys de la nostra emissora amb diferents professionals que n’han format part i han ajudat a enriquir-la. Hem iniciat l’espai aquest dilluns parlant amb el presentador i meteoròleg Tomàs Molina, que ha parlat de la seva experiència com a presentador del programa de Ràdio Estel Converses amb la Ciència, una tertúlia de caràcter científic “on les persones que intervenien, parlaven amb propietat”, ha dit.
Tomàs Molina també ha volgut destacar, del seu pas per l’emissora, “les ganes de fer una ràdio diferent”. S’ha mostrat crític amb algunes tertúlies de l’època, “que només buscaven la crispació i les ganes de baralla” i, en contraposició, ha explicat que la voluntat de Ràdio Estel era “treure l’entrellat de les coses, ser agradables i fer de contrapunt”. D’altra banda, considera que el seu pas per la nostra ràdio una “oportunitat per relacionar-me amb el món de la ciència i d’entendre la necessitat de saber-la comunicar perquè la gent l’entengui”. Una oportunitat que ha sabut aprofitar i que l’ha portat a ser nomenat president del Consell Català de la Comunicació Científica.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista (a partir del minut 35'00")

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció