En directe

El Rosari

RÀDIO ESTEL

Tomàs Molina recorda la seva experiència a Ràdio Estel, de la qual destaca "les ganes de fer una ràdio diferent"

Aquesta setmana hem alterat el funcionament de l’espai diari El pitjor del pitjor, dins el programa Fórmula Estel, i l’hem reconvertit a El millor del…

24 novembre 2014

Redacció

Comparteix
Aquesta setmana hem alterat el funcionament de l’espai diari El pitjor del pitjor, dins el programa Fórmula Estel, i l’hem reconvertit a El millor del millor. Ho hem fet amb la voluntat de recordar els 20 anys de la nostra emissora amb diferents professionals que n’han format part i han ajudat a enriquir-la. Hem iniciat l’espai aquest dilluns parlant amb el presentador i meteoròleg Tomàs Molina, que ha parlat de la seva experiència com a presentador del programa de Ràdio Estel Converses amb la Ciència, una tertúlia de caràcter científic “on les persones que intervenien, parlaven amb propietat”, ha dit.
Tomàs Molina també ha volgut destacar, del seu pas per l’emissora, “les ganes de fer una ràdio diferent”. S’ha mostrat crític amb algunes tertúlies de l’època, “que només buscaven la crispació i les ganes de baralla” i, en contraposició, ha explicat que la voluntat de Ràdio Estel era “treure l’entrellat de les coses, ser agradables i fer de contrapunt”. D’altra banda, considera que el seu pas per la nostra ràdio una “oportunitat per relacionar-me amb el món de la ciència i d’entendre la necessitat de saber-la comunicar perquè la gent l’entengui”. Una oportunitat que ha sabut aprofitar i que l’ha portat a ser nomenat president del Consell Català de la Comunicació Científica.
Es pot escoltar aquí tota l'entrevista (a partir del minut 35'00")

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció