En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

Toni Albà ens proposa ser 'Superheroi(ne)s' per un dia

Us proposem convertir-vos en superherois i superheroines per un dia: diumenge 8 de maig a les 10 del matí a Montjuïc es celebrarà Superheroi(ne)s BCN Day, una…

4 maig 2016

@BorjaDeMaria

Comparteix
Us proposem convertir-vos en superherois i superheroines per un dia: diumenge 8 de maig a les 10 del matí a Montjuïc es celebrarà Superheroi(ne)s BCN Day, una gimcana per grups. Hem parlat aquest dimecres amb l’actor Toni Albà: "Tothom pot venir disfressat o allà li donaran una capa. Superarà una sèrie de proves divertides que anirem animant. Es tracta de sensibilitzar a la ciutadania de les problemàtiques d'exclusió social. La recaudació anirà a cinc entitats que treballen amb persones amb risc social: per aconseguir àpats, prevenció de drogues, violència envers els infants, mentors a les universitats i persones amb intel·ligència límit".
Toni Albà, Manel Piñero (l'Homo APM) i altres actors i personatges de la TV i el teatre estaran durant la festa. Hi haurà activitat física combinada amb música, animació, un aperitiu i premis i sorpreses finals.
Escolta l'entrevista a Toni Albà (minut 26)

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció