En directe

La Caravana

SOCIETAT

Torna aquest dilluns el programa 'El Mirador de l'actualitat'

El programa El Mirador de l'actualitat torna aquest dilluns, a les 18 hores, a la sintonia de Ràdio Estel. Després d'unes setmanes de pausa per…

19 abril 2020

Redacció

Comparteix
El programa El Mirador de l'actualitat torna aquest dilluns, a les 18 hores, a la sintonia de Ràdio Estel. Després d'unes setmanes de pausa per una necessària reorganització de la programació a causa de la situació de pandèmia i confinament,  recuperem un espai que amplia el nostre servei informatiu a les tardes. Serà amb un format una mica diferent, fins a les 18.30, i inclourà un informatiu d'uns 7 minuts, una entrevista d'actualitat i l'espai Diari del Papa, que s'havia emès aquestes últimes setmanes al matí, dins el programa A primera hora, i ara recupera el seu horari de tarda. Una entrevista al bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, aquest dilluns sobre el paper dels mitjans de comunicació davant aquesta crisi, obrirà una setmana en què volem seguir el fil de l'actualitat diària, sempre plena de novetats, i alhora anar repassant diferents àmbits molt marcats per la situació que vivim.
L'educació, la cultura (coincidint dijous amb una diada de Sant Jordi que es viurà excepcionalment sense activitat al carrer), els professionals sanitaris i l'acció social seran, segons la previsió inicial, els grans temes que predominaran aquesta setmana en la primera nova proposta que El Mirador vol compartir amb els oients. El col·loqui queda per a més endavant, per prioritzar ara el seguiment de l'actualitat analitzada cada dia amb la màxima immediatesa. I a banda de la franja de les 18 hores, la informació serà present a Ràdio Estel també tota la tarda, amb butlletins també cada hora fins a les 20. Seguim oferint, dins aquest compromís de servei, la Missa diària des de la Catedral de Barcelona, cap a les 19.15 hores i immediatament després de les Vespres de Montserrat.

Més actualitat

RELIGIÓ

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal Espanyola

Luis Argüello, nou president de la Conferència Episcopal | EFE

L'arquebisbe de Valladolid, Luis Argüello, ha estat elegit nou president de la Conferència Episcopal Espanyola pels bisbes espanyols en Assemblea Plenària amb 48 vots en la primera votació

5 març 2024

Redacció

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024