En directe

La Caravana

SOCIETAT

Torna aquest dilluns el programa 'El Mirador de l'actualitat'

El programa El Mirador de l'actualitat torna aquest dilluns, a les 18 hores, a la sintonia de Ràdio Estel. Després d'unes setmanes de pausa per…

19 abril 2020

Redacció

Comparteix
El programa El Mirador de l'actualitat torna aquest dilluns, a les 18 hores, a la sintonia de Ràdio Estel. Després d'unes setmanes de pausa per una necessària reorganització de la programació a causa de la situació de pandèmia i confinament,  recuperem un espai que amplia el nostre servei informatiu a les tardes. Serà amb un format una mica diferent, fins a les 18.30, i inclourà un informatiu d'uns 7 minuts, una entrevista d'actualitat i l'espai Diari del Papa, que s'havia emès aquestes últimes setmanes al matí, dins el programa A primera hora, i ara recupera el seu horari de tarda. Una entrevista al bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls, aquest dilluns sobre el paper dels mitjans de comunicació davant aquesta crisi, obrirà una setmana en què volem seguir el fil de l'actualitat diària, sempre plena de novetats, i alhora anar repassant diferents àmbits molt marcats per la situació que vivim.
L'educació, la cultura (coincidint dijous amb una diada de Sant Jordi que es viurà excepcionalment sense activitat al carrer), els professionals sanitaris i l'acció social seran, segons la previsió inicial, els grans temes que predominaran aquesta setmana en la primera nova proposta que El Mirador vol compartir amb els oients. El col·loqui queda per a més endavant, per prioritzar ara el seguiment de l'actualitat analitzada cada dia amb la màxima immediatesa. I a banda de la franja de les 18 hores, la informació serà present a Ràdio Estel també tota la tarda, amb butlletins també cada hora fins a les 20. Seguim oferint, dins aquest compromís de servei, la Missa diària des de la Catedral de Barcelona, cap a les 19.15 hores i immediatament després de les Vespres de Montserrat.

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció