En directe

Fabricació Pròpia

CULTURA

Torna el Calendari de l’Ermità per a un 2017 ple de novetats

Com a novetat més destacada, l’edició de l’Ermità 2017 incorpora el Calendari dels Nens i les Nenes, un desplegable sobre el cicle festiu de l’any…

29 novembre 2016

Mercè Raga

Comparteix
Com a novetat més destacada, l’edició de l’Ermità 2017 incorpora el Calendari dels Nens i les Nenes, un desplegable sobre el cicle festiu de l’any pensat per als més petits, que podran consultar ells mateixos o amb l’ajuda dels pares. L'editor del Calendari de l'Ermità i d'Edicions Morera, Norbert Tomàs, ha assegurat a Ràdio Estel que “els nens necessiten referents de les nostres festes i també saber el perquè del pas del temps”. Amb divertides il·lustracions de Xavi Malet, el nou producte infantil indica curiositats i observacions al voltant de la natura, lligades a les estacions, com ara saber com les orenetes anuncien la primavera o que la pluja d’estels s’esdevé en ple estiu. 
La nova proposta inclou el Calendari d’Horticultura, Jardineria i  Herbes Remeieres, un recull de versos signats per Pep Fornés, dedicats a cadascun dels 12 mesos de l’any. Són un textos evocadors i plens de sensibilitat, amb informacions astronòmiques i altres dades que donen forma a la guia més completa que existeix sobre fires, mercats i festes majors, revisada i actualitzada. En aquest calendari, no hi podia faltar tampoc, com cada any, el santoral català, revisat i actualitzat.
Segons Norbert Tomàs, el Calendari de l’Ermità 2017 ens mostra una sèrie de recomanacions i suggeriments per conèixer la natura i gaudir-ne, com també accedir a les tradicions de la nostra cultura popular. El Calendari de l’Ermità és una publicació de caràcter tradicional i popular que compta amb 142 anys de trajectòria ininterrompuda, un fet que el diferencia d’altres publicacions i el fa especialment singular.
Es pot escoltar AQUÍ (minut 29'00") tota l'entrevista.

Més actualitat

AUDIOS

CULTURA

EXCLUSIVA! Jordi Sierra i Fabra: "Les meves memòries musicals surten al setembre"

Jordi Sierra i Fabra als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

Jordi Sierra i Fabra ve a Ràdio Estel a presentar la novel·la 'La verdad oculta' i deixa anar una exclusiva: les seves memòries musicals, 'Mis años rockeros', surten després de l'estiu

24 maig 2024

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció