En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

Torna la Magic Line Sant Joan de Déu

La ciutat de València, que participa per primera vegada ala Magic Line de Sant Joan de Déu (MLSJD), donarà el tret de sortida a lasisena…

11 febrer 2019

Redacció

Comparteix

La ciutat de València, que participa per primera vegada ala Magic Line de Sant Joan de Déu (MLSJD), donarà el tret de sortida a lasisena edició d’aquesta mobilització solidària el proper 17 de febrer, en unacaminada que ja té més de 900 inscrits. Unasetmana més tard, el 24 de febrer, serà el torn de Barcelona, que l’any passatva aconseguir recaptar 300.000 euros i aquest any espera superar la xifra ambun total de 13.000 inscrits fins avui. Finalment, el 7 d’abril, secelebrarà la caminada a Mallorca, on fins ara hi ha 200 inscrits.

Per tal d’animar a tothom a participar en aquesta novaedició de la MLSJD, un dels seus principals coordinadors, Juanjo Ortega, aquestdilluns ha participat al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, on ha explicatla importància que té la mobilització: “Com més siguem més podrem ajudar lespersones que es troben en situació de vulnerabilitat. Volem seguir creixentperquè cada vegada hi ha més pacients amb malalties mentals i necessiten l’ajudade tots”.

Com s’ha fet els cincanys anteriors, el 100% dels fons captats pels equips de la MLSJD 2019 esdestinaran a programes socials per cuidar persones en situació devulnerabilitat ateses als centres del territori de cada caminada. Des del 2014,ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, que han ajudat a finançar programes desuport a infants, adults i persones grans que són ateses als centres de SantJoan de Déu.

Tant les inscripcions, elcalendari i els recorreguts complets, com el cartell d’aquest any, il·lustratper Miguel Bustos, es poden consultar a la pàgina web de la Magic Line:magiclinesjd.org. En el cas de Barcelona, també es pot escriure un correuelectrònic a barcelona@magiclineSJD.org, per demanar mésinformació i també per fer-hi un donatiu econòmic voluntari.

Més actualitat

ESGLÉSIA

ESGLÉSIA ESPANYA

RELIGIÓ

Joan Josep Omella: "La Conferència Episcopal Espanyola està i vol estar amb el Papa Francesc"

El cardenal Omella | EFE/Mariscal

En el seu últim discurs públic com a president de la CEE, el també arquebisbe de Barcelona ha apel·lat als bisbes espanyols a treballar aquests dies "en comunió"

4 març 2024

Redacció

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció