En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

'Torna Nadal', un viatge poètic pels textos compartits per Esteve Amigó i Albert Vernet els últims 50 anys

Torna Nadal és el títol d'un llibre de poemes en què Esteve Amigó i Albert Vernet recullen textos compartits després de 50 anys de treball comú…

3 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Torna Nadal és el títol d'un llibre de poemes en què Esteve Amigó i Albert Vernet recullen textos compartits després de 50 anys de treball comú pel que fa a la inquietud artística. Aquest dimecres a les 19.00 h., es presenta aquest volum a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona (carrer Roger de Llúria, 5), mentre que dijous es fa una altra presentació, igualment a les 19.00 h però a la nova llibreria Ona de Barcelona (Gran de Gràcia, 217). Els dos poetes han destacat aquest dimecres, en una entrevista a Fórmula Estel, que el llibre és el fruit d'una experiència comuna per reflectir la vivència nadalenca en textos poètics pensats per felicitar, per compartir i per difondre una sensibilitat profunda.
"Són 50 anys de treball i de difusió del Nadal", ha destacat Esteve Amigó. Per la seva banda, Albert Vernet ha comentat la importància de deixar escrits "uns continguts que poden ajudar moltes persones a expressar el sentiment relacionat amb el Nadal quan s'adrecen a familiars o persones estimades".
Esteve Amigó, un metge de 76 anys i fill de Barcelona, ha desenvolupat la seva poesia a través de les emocions que li ha donat la seva passió per la muntanya. Albert Vernet, de 75 any i fill del Masroig (Priorat), ha conreat l'art poètic igualment en ambients rurals, en aquest cas des del seu ambient familiar.
Es pot escoltar aquí l'entrevista a Esteve Amigó i Albert Vernet (a partir del minut 32'00").

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció