En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

'Torna Nadal', un viatge poètic pels textos compartits per Esteve Amigó i Albert Vernet els últims 50 anys

Torna Nadal és el títol d'un llibre de poemes en què Esteve Amigó i Albert Vernet recullen textos compartits després de 50 anys de treball comú…

3 desembre 2014

Redacció

Comparteix
Torna Nadal és el títol d'un llibre de poemes en què Esteve Amigó i Albert Vernet recullen textos compartits després de 50 anys de treball comú pel que fa a la inquietud artística. Aquest dimecres a les 19.00 h., es presenta aquest volum a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret de Barcelona (carrer Roger de Llúria, 5), mentre que dijous es fa una altra presentació, igualment a les 19.00 h però a la nova llibreria Ona de Barcelona (Gran de Gràcia, 217). Els dos poetes han destacat aquest dimecres, en una entrevista a Fórmula Estel, que el llibre és el fruit d'una experiència comuna per reflectir la vivència nadalenca en textos poètics pensats per felicitar, per compartir i per difondre una sensibilitat profunda.
"Són 50 anys de treball i de difusió del Nadal", ha destacat Esteve Amigó. Per la seva banda, Albert Vernet ha comentat la importància de deixar escrits "uns continguts que poden ajudar moltes persones a expressar el sentiment relacionat amb el Nadal quan s'adrecen a familiars o persones estimades".
Esteve Amigó, un metge de 76 anys i fill de Barcelona, ha desenvolupat la seva poesia a través de les emocions que li ha donat la seva passió per la muntanya. Albert Vernet, de 75 any i fill del Masroig (Priorat), ha conreat l'art poètic igualment en ambients rurals, en aquest cas des del seu ambient familiar.
Es pot escoltar aquí l'entrevista a Esteve Amigó i Albert Vernet (a partir del minut 32'00").

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció