En directe

Escola de família

ACCIÓ SOCIAL

Tot a punt per a la Jornada Mundial pel Treball Decent

LaPlataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre,amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundialpel Treball…

3 octubre 2018

Redacció

Comparteix

LaPlataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre,amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundialpel Treball Decent, una diada convocada per denunciar la precarietat laboral il’augment del fenomen dels treballadors pobres.

LaJornada, que se celebrarà a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona, començaràa les 12h amb una eucaristia, i continuarà amb la lectura púbica d’un manifest ambles diferents demandes de les entitats convocants que formen part de laplataforma, entre les quals destaquen Càritas, Justícia i Pau, o Mans Unides,entre d’altres.

Talcom ha explicat la Plataforma Església pel Treball Decent en un comunicat, l’accióvol fer visible que “seguim arrossegant dèficits no resolts que han augmentaten els darrers anys, com són la temporalitat, la parcialitat, l’economiasubmergida i l’estancament dels salaris”. Tots aquests factors són precisament elscausants que hagi augmentat el fenomen dels treballadors pobres, que jarepresenten més del 12% de les persones treballadores de Catalunya.

Laresta de la informació de la Jornada es pot consultar enviant un correu a jjulia@caritasbcn.org, i/o trucant al607 024 183.

 

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció