En directe

La Caravana

ACCIÓ SOCIAL

Tot a punt per a la Jornada Mundial pel Treball Decent

LaPlataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre,amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundialpel Treball…

3 octubre 2018

Redacció

Comparteix

LaPlataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre,amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundialpel Treball Decent, una diada convocada per denunciar la precarietat laboral il’augment del fenomen dels treballadors pobres.

LaJornada, que se celebrarà a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona, començaràa les 12h amb una eucaristia, i continuarà amb la lectura púbica d’un manifest ambles diferents demandes de les entitats convocants que formen part de laplataforma, entre les quals destaquen Càritas, Justícia i Pau, o Mans Unides,entre d’altres.

Talcom ha explicat la Plataforma Església pel Treball Decent en un comunicat, l’accióvol fer visible que “seguim arrossegant dèficits no resolts que han augmentaten els darrers anys, com són la temporalitat, la parcialitat, l’economiasubmergida i l’estancament dels salaris”. Tots aquests factors són precisament elscausants que hagi augmentat el fenomen dels treballadors pobres, que jarepresenten més del 12% de les persones treballadores de Catalunya.

Laresta de la informació de la Jornada es pot consultar enviant un correu a jjulia@caritasbcn.org, i/o trucant al607 024 183.

 

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció