En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Tot a punt per la tercera edició de la Setmana de la Bíblia

Desprésque l’any 2016 el papa Francesc fes pública la carta apostòlica Misericordia et misera on animava a lesparròquies d’arreu del món a renovar el compromís…

29 octubre 2018

Macià Grau

Comparteix

Desprésque l’any 2016 el papa Francesc fes pública la carta apostòlica Misericordia et misera on animava a lesparròquies d’arreu del món a renovar el compromís a favor de la difusió i l’aprofundimentde la Sagrada Escriptura, les diòcesis de Catalunya van decidir seguir les sevesindicacions i van impulsar lacreació de la Setmana de la Bíblia, una iniciativa feta per animar els creientsa envigorir la proximitat de la Paraula de Déu.

Gràciesa aquesta efemèride, des d’aquell mateix any a Catalunya s’ha dedicat lasetmana prèvia al Diumenge de la Paraula (2 de desembre) al coneixement i difusióde la Sagrada Escriptura i d’aquesta manera s’ha aconseguit fer més propera laParaula de Déu al poble.

Tercera edició de laSetmana de la Bíblia

Latercera edició de la Setmana de la Bíblia se celebrarà del 26 de novembre a l’1de desembre sota el lema “La paraula és molt a prop teu” (Dt 30,14) i comptaràamb un gran nombre d’activitats que es faran a les parròquies i altrescomunitats.

D’entreles més destacades, en destaca la distribució gratuïta que es farà del llibredels Fets dels Apòstols, que els fidels podran adquirir a les seves respectivesparròquies o també a la seu de CatalunyaCristiana i Ràdio Estel (Comptes de Bell-Lloc, 67-69), entitat promotora dela Setmana de la Bíblia. D’altra banda, s’ha organitzat una meditació bíblica sobrela façana de la Passió de la Sagrada Família, que tindrà lloc al mateix temple eldimarts dia 27 d’octubre a les 8 del vespre. L’acte, que estarà presidit pelcardenal Omella i el conduirà el Dr. Armand Puig, serà d’entrada lliure, tot ique s’hauran de reservar les invitacions al Centre de Pastoral Litúrgica (CPL).

Tantaquestes iniciatives com totes les que es faran durant aquests set dies hanestat possibles gràcies al patrocini de la Conferència Episcopal Tarraconense iel suport de cinc entitats religioses més, que un any més han contribuït perapropar el món de la Bíblia als diversos grups parroquials i comunitats: l’abadiade Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de PastoralLitúrgica, l’Editorial Claret, i Ràdio Estel – Catalunya Cristiana.

Elcalendari complet de les propostes i activitats es pot consultar a la pàginaweb de la Setmana de la Bíblia: www.setmanadelabiblia.cat

Més actualitat

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció