En directe

Sense distància

PREMIS

'Tot sardana' guanya el Premi Capital de la Sardana

L'espai, emès els diumenges de 9 a 10 h a Ràdio Estel, arribarà aviat a la fita dels 1.500 programes

20 març 2023

Redacció

Comparteix

El programa 'Tot sardana', emès els diumenges de 9 a 10 h a Ràdio Estel, guanya el Premi Capital de la Sardana d'enguany, la més alta distinció que s'atorga al sector de la sardana i la música per a cobla.

Gerard Carrión fent el 'Tot Sardana' al Teatre la Faràndula de Sabadell.
Gerard Carrión fent el 'Tot Sardana' a la final de la Sardana de l'Any 2022, des del Teatre la Faràndula de Sabadell | RÀDIO ESTEL

L'anunci es va fer el dissabte 18 de març, en el marc de la proclamació de Sant Cugat del Vallès com a Capital de la Sardana 2023. La Comissió Capital de la Sardana, després d’analitzar i de valorar els mèrits i les activitats de tots els proposats, ha decidit atorgar en les seves dues modalitats, Medalles i Premis Capital de la Sardana, a diverses persones i entitats.

PREMI A MITJANS DE COMUNICACIÓ

En aquesta categoria, s'ha atorgat el guardó al programa 'Tot sardana' de Ràdio Estel, per una fita a la qual arribarà aviat: els 1.500 programes emesos.

També s'ha premiat al diari Segre pels 25 anys de la publicació de la pàgina setmana d'informació sardanista 'Sardanejant', amb informació del món de la nostra dansa de les comarques lleidatanes però sense oblidar altres informacions d'àmbit nacional.

I s'ha endut el guardó el programa 'Renaixença' de Ràdio Castellar pels 2.000 programes.

El lliurament d'aquests premis tindrà lloc el dia 16 de desembre de 2023 al Teatre-Auditori Sant Cugat.

Més actualitat

Les vacances escolars són un risc per als infants que no tenen hàbit de lectura a casa

Alumnes d'Artés amb el llibre 'La revolta dels burots'

Ho diu Marta López, directora del programa de lectura Lecxit, de la Fundació Bofill, qui assegura que "usar una pantalla i no ser lector no té una relació directa"

6 juny 2023

Redacció

"No crec que cap canvi de govern aturi o no posi en marxa la llei de l’oblit oncològic"

Mostra mèdica

L'Associació contra el Càncer a Barcelona remarca que moltes empreses no adeqüen la reincorporació progressiva a la feina de una persona que ha superat un càncer

5 juny 2023

Redacció

Santi Rodríguez: "El PSC, a part de tenir la presidència del Parlament, hauria de tenir alguna cosa més"

El secretari general del Partit Popular de Catalunya diu que totes aquelles persones de Ciutadans que deixin el partit i vulguin sumar-se al projecte del PP “tenen la porta oberta”

2 juny 2023

Redacció