En directe

Sense distància

PROGRAMES

"Tothom entén l'idioma de les abraçades i els somriures"

Aquest divendres a A Primera Hora hem parlat dels diversos actes que organitzarà la germana Viqui Molins l’1 de desembre a la Parròquia Santa Anna…

23 novembre 2018

@OscarLlena

Comparteix
Aquest divendres a A Primera Hora hem parlat dels diversos actes que organitzarà la germana Viqui Molins l’1 de desembre a la Parròquia Santa Anna de Barcelona, per ajudar als sensesostre. Es tracta del concert Cantem pels sensesostre en el que hi participaran artistes com Àngel Llàcer, Manu Guix o Marina Rossell.
Molins ha explicat com es pot participar als actes: "És un dia molt bo, perquè és el dia del Recapte. Poden fer el seu donatiu i anar a l'acte".
La cantant Marina Rossell ha animat a assistir-hi:  “La Viqui Molins es mereix que estiguem tots allà. És una ajuda directa per a tots els sensesostre".
La germana també ha afegit que: “Hi ha un idioma que tothom entén, el de les abraçades i els somriures. Unes portes obertes significa no només obrir les portes materials, sinó les portes del cor”.
Molins ha parlat també del problema de l’habitatge a casa nostra: "L'habitatge és un problema greu. Podríem denunciar contínuament el problema terrible dels habitatges". Per l’acte organitzat per Viqui Molins, es calcula que gent no hi podrà entrar, en els 400 d’aforament de Sant Anna.
Jornada Grup Sant Jordi
Aquest divendres també hem abordat per fer-nos ressò de 11a jornada anual del Grup Sant Jordi dels drets humans. N’hem parlat  amb el president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Carles Armengol. 
Carles Armengol ha parlat de l’acte: "Què està passant i com els cristians ens comprometem en avançar en la civilització de l'amor?" Armengol ha afegit: "No podem prescindir de la política, és l'espai dels feixismes, populismes i totalitarimes”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció