En directe

Cocodril Club

PROGRAMES

"Tothom entén l'idioma de les abraçades i els somriures"

Aquest divendres a A Primera Hora hem parlat dels diversos actes que organitzarà la germana Viqui Molins l’1 de desembre a la Parròquia Santa Anna…

23 novembre 2018

@OscarLlena

Comparteix
Aquest divendres a A Primera Hora hem parlat dels diversos actes que organitzarà la germana Viqui Molins l’1 de desembre a la Parròquia Santa Anna de Barcelona, per ajudar als sensesostre. Es tracta del concert Cantem pels sensesostre en el que hi participaran artistes com Àngel Llàcer, Manu Guix o Marina Rossell.
Molins ha explicat com es pot participar als actes: "És un dia molt bo, perquè és el dia del Recapte. Poden fer el seu donatiu i anar a l'acte".
La cantant Marina Rossell ha animat a assistir-hi:  “La Viqui Molins es mereix que estiguem tots allà. És una ajuda directa per a tots els sensesostre".
La germana també ha afegit que: “Hi ha un idioma que tothom entén, el de les abraçades i els somriures. Unes portes obertes significa no només obrir les portes materials, sinó les portes del cor”.
Molins ha parlat també del problema de l’habitatge a casa nostra: "L'habitatge és un problema greu. Podríem denunciar contínuament el problema terrible dels habitatges". Per l’acte organitzat per Viqui Molins, es calcula que gent no hi podrà entrar, en els 400 d’aforament de Sant Anna.
Jornada Grup Sant Jordi
Aquest divendres també hem abordat per fer-nos ressò de 11a jornada anual del Grup Sant Jordi dels drets humans. N’hem parlat  amb el president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Carles Armengol. 
Carles Armengol ha parlat de l’acte: "Què està passant i com els cristians ens comprometem en avançar en la civilització de l'amor?" Armengol ha afegit: "No podem prescindir de la política, és l'espai dels feixismes, populismes i totalitarimes”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció