En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

“Tots tenim una part de responsabilitat en l'1-O”

El programa ‘A Primera Hora’, de Ràdio Estel, segueix entrevistant representants de les llistes dels partits amb representació al Parlament, en la campanya més estranya…

10 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’, de Ràdio Estel, segueix entrevistant representants de les llistes dels partits amb representació al Parlament, en la campanya més estranya de la història, marcada per la pandèmia, la crisi econòmica i social i encara per l’encaix de Catalunya a l’Estat espanyol. Aquest dimecres, la número 2 a la llista per Barcelona pel PdCat a les eleccions, Joana Ortega, ha destacat que “cal potenciar les polítiques públiques per poder arribar al fons del problema”. En aquesta línia i referint-se a Catalunya com a poble, ha afegit que, “si ataquem la fractura social per la pandèmia, podrem ser lliures algun dia”. 
La també exvicepresidenta del govern català ha recordat que “les persones més vulnerables són les qui pateixen més la crisi” i que, per tant, “calen propostes polítiques” per combatre aquesta pandèmia social que la Covid ha fet aflorar. En un altre moment de la conversa a Ràdio Estel, Joana Ortega ha assegurat que “tots tenim una part de responsabilitat en l'1 d’octubre”. En aquest sentit, la número dos del PdCat ha dit que sempre ha assumit “una responsabilitat que és compartida”. Igualment, malgrat això, ha comentat que ella va defensar “les urnes” en el seu moment, però ara “s’ha d’avançar d’una manera més ordenada”. 
En una altra valoració, Joana Ortega ha apuntat que “no es pot dir que demà passat serem independents”. Ha afegit que “allò que va començar el 9-N i va continuar l'1-O no s'acabarà el 15-F”. Joana Ortega també ha assegurat que li “fa il·lusió tornar al Parlament per defensar la veu de la gent i els valors”, aquells que la van portar “a la política”, i ha conclòs que hi torna “amb el convenciment que hi ha molt per aportar”.
Pots tornar a escoltar-ho AQUÍ

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció