En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Treballadors de Correus diuen que no hi ha prou mesures anticovid

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la situació de Correus i com viu l’increment del vot per correu sol·licitat…

3 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la situació de Correus i com viu l’increment del vot per correu sol·licitat per molts electors. Però a part de la gestió, com afecta tot plegat els treballadors enmig de la pandèmia? Julio Garcia, membre de la CGT de Correus, ha denunciat que “les mesures de seguretat són totalment insuficients”, motiu pel qual el sindicat creu que “s’haurien d’equiparar a les mesures que s’aplicaran als membres de les meses electorals”. Mentre es treballa, segons el dirigent sindical, “hi ha risc de contagi”. La CGT ja ha anunciat que “exigirà que les mesures que es demanen per evitar contagis es compleixin”, però no n’han detallat quines. 
Segons dades facilitades per l’empresa corresponents al 25 de gener, s’han detectat a la província de Barcelona -que agrupa vora 5.000 treballadors- 216 positius, 292 casos probables i 783 contactes aïllats. A més, ja s’han produït dues defuncions. Des d’aquest dilluns, totes les oficines de Correus han ampliat el seu horari i, fins dijous, obren també a la tarda per facilitar el vot per correu en les eleccions catalanes del 14 de febrer. En concret, ofereixen els seus serveis de 16:30 a 19:45 hores.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció