En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Treballadors de Correus diuen que no hi ha prou mesures anticovid

El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la situació de Correus i com viu l’increment del vot per correu sol·licitat…

3 febrer 2021

Comparteix
El programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel ha tractat aquest dilluns la situació de Correus i com viu l’increment del vot per correu sol·licitat per molts electors. Però a part de la gestió, com afecta tot plegat els treballadors enmig de la pandèmia? Julio Garcia, membre de la CGT de Correus, ha denunciat que “les mesures de seguretat són totalment insuficients”, motiu pel qual el sindicat creu que “s’haurien d’equiparar a les mesures que s’aplicaran als membres de les meses electorals”. Mentre es treballa, segons el dirigent sindical, “hi ha risc de contagi”. La CGT ja ha anunciat que “exigirà que les mesures que es demanen per evitar contagis es compleixin”, però no n’han detallat quines. 
Segons dades facilitades per l’empresa corresponents al 25 de gener, s’han detectat a la província de Barcelona -que agrupa vora 5.000 treballadors- 216 positius, 292 casos probables i 783 contactes aïllats. A més, ja s’han produït dues defuncions. Des d’aquest dilluns, totes les oficines de Correus han ampliat el seu horari i, fins dijous, obren també a la tarda per facilitar el vot per correu en les eleccions catalanes del 14 de febrer. En concret, ofereixen els seus serveis de 16:30 a 19:45 hores.
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció

"Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció