En directe

Camins

RÀDIO ESTEL

Tres milions de catalans ja han rebut la primera dosi de la vacuna

Hi ha un 38,5% de la població vacunada amb una dosi i un 22,5% amb la pauta completa. Una part, encara molt baixa, és el…

7 juny 2021

Redacció

Comparteix
Hi ha un 38,5% de la població vacunada amb una dosi i un 22,5% amb la pauta completa. Una part, encara molt baixa, és el col·lectiu de persones que dormen al carrer. De fet, la setmana passada es van començar a vacunar a Barcelona a les persones sense llar. Des d’Arrels Fundació, es va posar la dosi aproximadament a 80 persones. A més, divendres passat, van rebre la punxada els usuaris de l’Hospital de Campanya de la Parròquia de Santa Anna de Barcelona. Això és el que ha explicat aquest dilluns, en declaracions al programa A Primera Hora de Ràdio Estel, la metgessa i voluntaria de l’Hospital de Campanya Montserrat Perez.
 
Concretament es van vacunar 70 persones, malgrat que es va fer curt amb els vaccins disponibles. Pérez ha comentat que “es va fer una previsió depenent de la gent que va sol·licitar la vacunació, i es va fer curt”. Tot i això, segons Montserrat Pérez, “el CAP que es fa ver càrrec de subministrar la vacuna ha promés que, en 15 dies, assumirà una segona tanda de vacunació” a tots aquells usuaris de l’Hospital de Campanya que es van quedar sense el fàrmac. 
En un altre moment de l’entrevista, la dermatòloga també ha explicat a Ràdio Estel que “aquesta pandèmia ha fet que la gent sense sostre encara sigui més invisible”. D’aquí ve la importància de portar un registre quotidià de totes les entrades dels usuaris de l’Hospital de Campanya. La doctora ha destacat que, “gràcies a la vacunació, la gent que rebi la vacuna a la parròquia de Santa Anna de Barcelona podrà entrar en un sistema de salut”.

Podeu escoltar el programa A Primera hora AQUÍ

Més actualitat

"La pastilla per deixar de fumar no és una vareta màgica, hi ha d'haver voluntat acompanyada d'un tractament psicològic"

Un jove fumant en un parc de monopatins

El doctor Esteve Fernández ha explicat a Ràdio Estel que el Todacitan impedeix tenir síndrome d’abstinència i evita que el fumador tingui sensacions agradables a l’hora de fumar

6 febrer 2023

Redacció

David Cid: "L'acord firmat per Esquerra i el PSC és la mort del projecte d'ampliació de l'aeroport d'Aena i de la ministra de Foment"

David Cid, portaveu d'En Comú Podem al Parlament, durant l'entrevista a Ràdio Estel

El portaveu d'En Comú Podem al Parlament carrega contra el PSC per pensar en clau electoral i frenar el pacte dels pressupostos

3 febrer 2023

Redacció

Marta Vilalta: "La majoria del 52% hi continua sent i Esquerra no abandona el projecte de república catalana"

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en una roda de premsa.

En una entrevista al programa 'El Matí a Ràdio Estel', la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, ha deixat clar que l'acord amb el grup parlamentari socialista "és una qüestió puntual"

3 febrer 2023

Redacció