En directe

El Matí a Ràdio Estel

RÀDIO ESTEL

"Tria Escola Cristiana", nou programa a Ràdio Estel

Ràdio Estel us oferirà el nou programa "Tria Escola Cristiana" de dilluns a divendres, entre el 16 i el 27 de febrer i des de les…

16 febrer 2015

Comparteix

Ràdio Estel us oferirà el nou programa "Tria Escola Cristiana" de dilluns a divendres, entre el 16 i el 27 de febrer i des de les 13.10 fins a les 13.30 h. El projecte educatiu dels centres associats a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya, el professorat, l'orientació, el model multilingüe, l'horitzó digital i l'ús de les noves tecnologies són algunes de les principals raons per triar una escola integrada en una gran família d'inspiració cristiana. 


"Tria Escola Cristiana", amb l'assessorament de la FECC, estarà dirigit i presentat per Ignasi Miranda, amb el suport de l'equip d'informatius de Ràdio Estel.

El programa especial està emmarcat en una campanya de promoció que fa la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. TRIA ESCOLA CRISTIANA, que és el lema de la campanya, és també el nom del programa, amb el qual la nostra emissora vol acostar els oients a tota la realitat dels centres de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. 'TRIA ESCOLA CRISTIANA' vol ser un paisatge educatiu compromès amb la qualitat per a tothom, un espai per compartir el caràcter propi i el projecte comú dels centres catalans i una proposta per conèixer el professorat i l'orientació d'un model educatiu al servei de la societat catalana. Valors, cultura, diversitat lingüística i noves tecnologies seran una part important del contingut del programa, que inclourà també testimonis que mostren l'interior d'una opció educativa enriquidora.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció