En directe

El Matí a Ràdio Estel

SOCIETAT

Trump, un any després, continua generant "moltes controvèrsies"

Alexander Golovin, analista polític i membre del grup Catalans Lliures, Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel, i Salvador Aragonès, periodista i professor emèrit de la…

7 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Alexander Golovin, analista polític i membre del grup Catalans Lliures, Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel, i Salvador Aragonès, periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que Donald Trump és un president únic que no deixa indiferent ningú, un any després de la seva victòria electoral als Estats Units. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, on Golovin ha destacat que "és un president que va arribar al poder entre moltes controvèrsies, amb molta gent disposada a fer-lo fora, fins i tot des de dins del seu propi partit". Aragonès ha comentat que, durant aquest últim any, "Trump ha descobert el món, després que inicialment pensés que tot començava i acabava als Estats Units, per posar més la mirada a l'Amèrica llatina, a l'Àsia i en altres zones". Florido ha comentat que el nou mandatari "és presoner de la seva pròpia imatge, amb uns aliats que li donen suport incondicional però uns adversaris que no li perdonen la victòria, però sense grans canvis a nivell popular al seu país".
Donald Trump, en qualsevol cas, viu el primer aniversari de la seva victòria electoral als Estats Units entre el cop d’un atemptat islamista a Nova York i les acusacions contra el seu entorn per connivència amb la suposada trama russa que hauria facilitat la seva arribada a la Casa Blanca. Enmig de la seva gira per l'extrem orient, s'ha produït una matança en una església baptista a Texas, acció comesa per un exsoldat de 26 anys amb les facultats mentals pertorbades.
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 7 de novembre

Més actualitat

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció