En directe

Fórmula Estel

SOCIETAT

Trump, un any després, continua generant "moltes controvèrsies"

Alexander Golovin, analista polític i membre del grup Catalans Lliures, Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel, i Salvador Aragonès, periodista i professor emèrit de la…

7 novembre 2017

@IgnasiMiranda

Comparteix
Alexander Golovin, analista polític i membre del grup Catalans Lliures, Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel, i Salvador Aragonès, periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que Donald Trump és un president únic que no deixa indiferent ningú, un any després de la seva victòria electoral als Estats Units. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, on Golovin ha destacat que "és un president que va arribar al poder entre moltes controvèrsies, amb molta gent disposada a fer-lo fora, fins i tot des de dins del seu propi partit". Aragonès ha comentat que, durant aquest últim any, "Trump ha descobert el món, després que inicialment pensés que tot començava i acabava als Estats Units, per posar més la mirada a l'Amèrica llatina, a l'Àsia i en altres zones". Florido ha comentat que el nou mandatari "és presoner de la seva pròpia imatge, amb uns aliats que li donen suport incondicional però uns adversaris que no li perdonen la victòria, però sense grans canvis a nivell popular al seu país".
Donald Trump, en qualsevol cas, viu el primer aniversari de la seva victòria electoral als Estats Units entre el cop d’un atemptat islamista a Nova York i les acusacions contra el seu entorn per connivència amb la suposada trama russa que hauria facilitat la seva arribada a la Casa Blanca. Enmig de la seva gira per l'extrem orient, s'ha produït una matança en una església baptista a Texas, acció comesa per un exsoldat de 26 anys amb les facultats mentals pertorbades.
Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 7 de novembre

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció