En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

“Un 40 per cent de les perruqueries tancaran arran del Covid-19”

Un dels principals dubtes d’aquests dies és com s’organitzen i treballen les perruqueries i els centres d’estètica que començaran a obrir ja aquesta setmana sota…

5 maig 2020

Comparteix
Un dels principals dubtes d’aquests dies és com s’organitzen i treballen les perruqueries i els centres d’estètica que començaran a obrir ja aquesta setmana sota uns controls estrictes. Carme Molas, presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa (FedCat), ha explicat aquest dimarts a Ràdio Estel que “sempre hem reivindicat que som un servei de primera necessitat però, per manca de materials de control, pràcticament no s’ha pogut fer durant el confinament”. 
Carme Molas ha explicat que, en aquests primers dies de desconfinament, moltes perruqueries “s’han trobat amb el material sanitari pagat i no rebut”. En aquest sentit, ha afegit que “s’ha apretat molt en ministeris per poder ajudar als perruquers que s’han endeutat per aconseguir els materials sanitaris”. A més, la presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa ha assegurat que “s’espera que un 40 per cent de les perruqueries tancaran arran de la covid.-19”. 
La presidenta de la FedCat també s’ha referit a la polèmica que hi va haver-hi sobre si les perruqueries havien d’obrir com a servei essencial. “En una nit, vam canviar la llei amb què el govern de Pedro Sánchez permetia obrir les perruqueries, gràcies a la feina de les associacions”, ha dit Carme Molas. Molas també ha parlat dels centres d’estètica. Segons la presidenta de la Federació Catalana de Perruqueria i Bellesa, aquests centres “van un pas per davant de les perruqueries”. En aquest sentit, Molas ha dit que aquest sector està més tranquil perquè ells “ja estan acostumats a treballar amb mascareta i guants”. Ha afegit finalment que “la  precaució del client és igual que en una clínica”. 
Pots tornar a escoltar AQUÍ

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció