En directe

La veu dels animals

ACCIÓ SOCIAL

Un centenar de siluetes posen rostre al sensellarisme

El22 de novembre, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) va organitzarun acte públic a la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar que…

23 novembre 2018

Redacció

Comparteix

El22 de novembre, la Xarxa d’Atenció a Persones Sense Llar (XAPSLL) va organitzarun acte públic a la plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar que no hi haginingú sense llar. La iniciativa es va celebrar amb motiu del Dia Mundial de lespersones sense llar, i va comptar amb el suport de més de 150 persones, que vanajudar a col·locar un centenar de siluetes en forma de persona a la plaça. Ambaquesta acció, la XAPSLL va voler fer visible les persones que diàriamentdormen als carrers de la ciutat, que a l’actualitat arriben a la xifra de 950.

Durantl’acte diferents portaveus de l’entitat van recordar l’increment que s’ha produïtels darrers anys de les persones que tot i tenir una feina, no poden cobrirnecessitats bàsiques com la llar. Com van explicar, “de les persones sense llarallotjades als equipaments de la XAPSLL, un 14% treballen però no poden pagar l’accésa un habitatge”.

Finalment,els organitzadors van fer una crida als assistents a seguir sensibilitzant laciutadana, perquè d’aquesta manera es puguin arribar a canviar les polítiquespúbliquesperquè es concretin en una ampliació del parc d’habitatge de lloguersocial, l’impuls de l’habitatge social com a equipament públic i el foment dela propietat cooperativa”.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció