En directe

Fórmula Estel

ACTIVITATS

Un concurs de paraules sobre cinema i religions serà el punt i final a la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

LaXV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que va començar el 15 de novembre ambl’objectiu d’aproximar la diversitat religiosa arreu del territori, finalitzaràel proper divendres…

28 novembre 2018

Redacció

Comparteix

LaXV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que va començar el 15 de novembre ambl’objectiu d’aproximar la diversitat religiosa arreu del territori, finalitzaràel proper divendres dia 30 després d’haver arribat a 16 ciutats i 9 centrespenitenciaris.

Pertancar aquesta edició, els responsables de la Mostra de Cinema Espiritual hanorganitzat un concurs de paraules relacionat amb el cinema i la religió, que secelebrarà el mateix divendres 30 de novembre a les 19h a la Facultat deComunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat RamonLlull).  El concurs rep el nom de “Paraulasagrada”, el dirigirà l’escriptor Màrius Serra, i també servirà per presentar idonar a conèixer la diversitat religiosa existent a Catalunya, especialmententre els joves.

L’esdevenimentserà d’entrada lliure, i tots els assistents podran participar-hi obertament  per tal d’aconseguir un dels molts premis quees repartiran. D’altra banda, el joc es podrà seguir a través de les xarxessocials de la Mostra, al perfil @cinemaspiritcat de Twitter, Facebook iInstagram. Com ha explicat l’organització en un comunicat, aquesta serà lasegona edició del joc “Paraula sagrada”, que s’emmarca dins els Afterworks Obs, de l’ObservatoriBlanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, que compten amb el suport delCeller Xavier Clua.

Més actualitat

POLÍTICA

Antoni Bayona defensa que la llei d'amnistia "es pot emparar en la Constitució" tot i que "és un text rígid que és víctima de si mateix"

Imatge de la Constitució Espanyola

L'exlletrat del Parlament que es va posicionar en contra del referèndum l'any 2017, avala la consulta pactada entre Junts i el PSOE

6 desembre 2023

Redacció

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció