En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Un dels nostres objectius és beatificar al bisbe Joan Carrera"

A Primera Hora, aquest dimecres, ha parlat dels 10 anys del traspàs del Bisbe Carrera. Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana,…

3 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora, aquest dimecres, ha parlat dels 10 anys del traspàs del Bisbe Carrera. Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, li ha dedicat El Pensament del Dia. I hem entrevistat Jordi Breu, president del Memorial Bisbe Joan Carrera.
“Un dels nostres objectius més importants és beatificar al bisbe Joan Carrera. Creiem que seria una bona manera que la seva figura, el seu pensament, les seves reflexions, estiguessin obertes a tot el món", ha descobert Breu, que l’ha definit com un home que "tenia vocació de mossén, molt proper a la gent, humil, i durant el camí també va ajudar a molts immigrants".
A El Mirador de l'Actualitat d'aquest dimarts també es va recordar el bisbe Carrera.
Primer Ple del Parlament
Aquest dimecres 3 d’octubre també hem parlat amb Abel Riu, periodista del diari Jornada, sobre la primera sessió del Parlament d’aquest dimarts a la tarda i la votació per no substituïr els diputats empresonats o a l’exili: “Hi ha una diferència abismal entre el que es va prometre el 21D i el què s'està fent”, ha remarcat Riu.
Per últim hem parlat amb Jordi Guixé, Comissari de l’exposició Infants sota les bombes del Centre Cultural i Memorial del Born. 

Pots recuperar A Primera Hora

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció