En directe

Tot anirà bé

RÀDIO ESTEL

"Un dels nostres objectius és beatificar al bisbe Joan Carrera"

A Primera Hora, aquest dimecres, ha parlat dels 10 anys del traspàs del Bisbe Carrera. Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana,…

3 octubre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora, aquest dimecres, ha parlat dels 10 anys del traspàs del Bisbe Carrera. Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, li ha dedicat El Pensament del Dia. I hem entrevistat Jordi Breu, president del Memorial Bisbe Joan Carrera.
“Un dels nostres objectius més importants és beatificar al bisbe Joan Carrera. Creiem que seria una bona manera que la seva figura, el seu pensament, les seves reflexions, estiguessin obertes a tot el món", ha descobert Breu, que l’ha definit com un home que "tenia vocació de mossén, molt proper a la gent, humil, i durant el camí també va ajudar a molts immigrants".
A El Mirador de l'Actualitat d'aquest dimarts també es va recordar el bisbe Carrera.
Primer Ple del Parlament
Aquest dimecres 3 d’octubre també hem parlat amb Abel Riu, periodista del diari Jornada, sobre la primera sessió del Parlament d’aquest dimarts a la tarda i la votació per no substituïr els diputats empresonats o a l’exili: “Hi ha una diferència abismal entre el que es va prometre el 21D i el què s'està fent”, ha remarcat Riu.
Per últim hem parlat amb Jordi Guixé, Comissari de l’exposició Infants sota les bombes del Centre Cultural i Memorial del Born. 

Pots recuperar A Primera Hora

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció