En directe

Cocodril Club

RÀDIO ESTEL

"Un dels ponts a construir és entre Església i comunitat LGTBI"

A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit…

7 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit i compta amb uns amb uns 60-70 membres. Sabaté ha explicat que, entre els objectius, normalitzar que es pot "ser cristià i socialista", "construir ponts” i visibilitzar “molts valors compartits".
En un món en què tendim a pensar que els cristians són només del PP o de Convergència, Cristians del PSC vol “trencar aquesta imatge que els cristians voten conservador”, ha apuntat la coordinadora, Jordina Sabaté, que també ha afirmat: “No em sento malament per la posició del partit en l’avortament” i ha assegurat: “No crea en absolut conflicte intern que al PSC hi hagi un grup de Socialistes LGTBI i cristians. Un dels ponts que cal construir és entre l’Església Catòlica i la comunitat LGTBI. Si com a cristians socialistes, podem ajudar a construir aquest pont, serà fantàstic”.
Eleccions legislatives a EUA
També hem parlat dels comicis dels Estats Units amb Pep Martí, periodista d'Internacional de Nació Digital, i amb Javier Robas del seu llibre Creadores de prosperidad: “La verdadera plenitud se alcanza cuando sentimos que estamos prosperando en una o varias áreas de nuestra vida”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció