En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Un dels ponts a construir és entre Església i comunitat LGTBI"

A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit…

7 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit i compta amb uns amb uns 60-70 membres. Sabaté ha explicat que, entre els objectius, normalitzar que es pot "ser cristià i socialista", "construir ponts” i visibilitzar “molts valors compartits".
En un món en què tendim a pensar que els cristians són només del PP o de Convergència, Cristians del PSC vol “trencar aquesta imatge que els cristians voten conservador”, ha apuntat la coordinadora, Jordina Sabaté, que també ha afirmat: “No em sento malament per la posició del partit en l’avortament” i ha assegurat: “No crea en absolut conflicte intern que al PSC hi hagi un grup de Socialistes LGTBI i cristians. Un dels ponts que cal construir és entre l’Església Catòlica i la comunitat LGTBI. Si com a cristians socialistes, podem ajudar a construir aquest pont, serà fantàstic”.
Eleccions legislatives a EUA
També hem parlat dels comicis dels Estats Units amb Pep Martí, periodista d'Internacional de Nació Digital, i amb Javier Robas del seu llibre Creadores de prosperidad: “La verdadera plenitud se alcanza cuando sentimos que estamos prosperando en una o varias áreas de nuestra vida”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

AUDIOS

Miquel Àngel Alegre, cap de projectes de la Fundació Bofill: "Són uns resultats molt dolents"

informe PISA

Alegre valora els darrers resultats de l'informe PISA i alerta que Catalunya suspèn en qualitat del sistema educatiu

5 desembre 2023

POLÍTICA

"Henry Dunant no decideix res, ni tan sols proposa solucions"

El salvadorenc Francisco Galindo Vélez ha estat escollit 'coordinador del mecanisme internacional' que actuarà com a verificador en les reunions bilaterals entre el PSOE i Junts per Catalunya.

El mediador internacional Jordi Palou-Loverdos analitza a Ràdio Estel aquesta figura i la de Henry Dunant, la fundació verificadora entre Junts i el PSOE

5 desembre 2023

Redacció

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció