En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Un dels ponts a construir és entre Església i comunitat LGTBI"

A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit…

7 novembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
A Primera Hora ha entrevistat Jordina Sabaté, coordinadora de Cristians del PSC. Aquest dimarts es va presentar aquest nou grup a la seu del partit i compta amb uns amb uns 60-70 membres. Sabaté ha explicat que, entre els objectius, normalitzar que es pot "ser cristià i socialista", "construir ponts” i visibilitzar “molts valors compartits".
En un món en què tendim a pensar que els cristians són només del PP o de Convergència, Cristians del PSC vol “trencar aquesta imatge que els cristians voten conservador”, ha apuntat la coordinadora, Jordina Sabaté, que també ha afirmat: “No em sento malament per la posició del partit en l’avortament” i ha assegurat: “No crea en absolut conflicte intern que al PSC hi hagi un grup de Socialistes LGTBI i cristians. Un dels ponts que cal construir és entre l’Església Catòlica i la comunitat LGTBI. Si com a cristians socialistes, podem ajudar a construir aquest pont, serà fantàstic”.
Eleccions legislatives a EUA
També hem parlat dels comicis dels Estats Units amb Pep Martí, periodista d'Internacional de Nació Digital, i amb Javier Robas del seu llibre Creadores de prosperidad: “La verdadera plenitud se alcanza cuando sentimos que estamos prosperando en una o varias áreas de nuestra vida”.

Pots escoltar A Primera Hora

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció