En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Un giny per predir crisis d'epilèpsia

La Fórmula Estel us acompanya de les 8 del matí a les 5 de la tarda. En la primera hora us apropem tota la informació…

19 setembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La Fórmula Estel us acompanya de les 8 del matí a les 5 de la tarda. En la primera hora us apropem tota la informació del dia, amb entrevistes, actualitat i bona música…
Aquest dimarts hem parlat amb una empresa de Blanes que ha creat un giny per predir crisis d’epilèpsia. Un dels creadors d’aquest enginy i fundador d’MJN, l’enginyer David Blánquez, ha explicat: “L’objectiu és evaluar el risc de crisi: el baix per millorar la qualitat de vida, i l’alt per a evitar els accidents”. A Catalunya, es calcula que entre l’1,5% i el 3,5% dels ciutadans tenen epilèpsia, dels quals, aproximadament el 30% no poden controlar aquest trastorn amb els medicaments.
La Marta Burguet, doctora en pedagogia, ha dedicat el Comentari de l’Actualitat a La Nit de les Religions: "Cal formar en les religions, i sobretot, formar mestres per a les noves generacions".
Hem tancant la primera hora amb Fra Valentí Serra, que ens ha apropat quins plats són més adients per aquests dies amb la seva secció Remeis de Frare.
Recupera la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció