En directe

El Matí a Ràdio Estel

ACCIÓ SOCIAL

Un “Jesús sense llar” per a l’Hospital de Campanya de Santa Anna

L’escultor canadenc Timothy Schmalz ha instal·lat a l’entradade l’església de Santa Anna de Barcelona la seva escultura Homeless Jesus, "Jesús sense llar", que representa Jesús…

13 febrer 2019

Carme Munté Margalef

Comparteix

L’escultor canadenc Timothy Schmalz ha instal·lat a l’entradade l’església de Santa Anna de Barcelona la seva escultura Homeless Jesus, "Jesús sense llar", que representa Jesús com una persona sense llar, dormint enun banc del parc. Aquesta escultura ja s’ha instal·lat en altres llocs del món, com l’entrada de l’Almoineria Vaticana, al costat de la basílicade Sant Pere del Vaticà.

El proper dilluns 18 de febrer, a les 13 h, es farà la cerimòniad’inauguració i benedicció de l’estàtua, presidida pel pare Ángel, a la mateixaparròquia, al carrer de Santa Anna 29 de Barcelona. Paco Arango, director de cinema i un delsimpulsors de la iniciativa, també participarà en l’acte, juntament amb elsresponsables de l’Hospital de Campanya Santa Anna.

La parròquia de Santa Anna de Barcelona, al barri del Raval,s’ha convertit, des de l’any 2017, en un hospital de campanya, on s’acull, s’acompanyai s’escolta persones sense llar. També se’ls ofereix aliment gràcies a la tascaque hi desenvolupa un gran nombre de voluntaris.

Més actualitat

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció

Metges de Catalunya: "El sistema de salut públic té data de caducitat si no es posen solucions"

Els metges de peu en una concentració organitzada per Metges de Catalunya a la plaça de Sant Jaume per reivindicar la dignificació de la medicina familiar i comunitària el 19 de maig de 2021.

Des de la Coordinadora d'Usuaris de la Sanitat asseguren que és poc oportú convocar la vaga en aquests moments

29 novembre 2022

Redacció

Col·legi de Metges de Barcelona: "No n'hi ha prou amb els diners. Si tenim més diners, però fem el mateix, no avançarem"

Una infermera camina per la sala d'espera d'Infermeria Familiar i Comunitària del Centre d'Atenció Primària (CAP) Can Bou de Castelldefels, el 15 de novembre de 2021.

El vicepresident del Col·legi, Jaume Sellarès, ha insistit en una entrevista a Ràdio Estel que la solució del sistema sanitari no implica contractar una mútua privada

28 novembre 2022

Redacció