En directe

Trotamundos

ACTIVITATS

Un Sant Jordi ple d’activitats

1.Catalunya Cristiana L’equipde la revista Catalunya Cristiana estarem de 15.50 a 20h a la parada de l’APPEC(Associació de Publicacions Periòdiques en Català), situat a la…

20 abril 2018

Macià Grau

Comparteix


1.Catalunya Cristiana

L’equipde la revista Catalunya Cristiana estarem de 15.50 a 20h a la parada de l’APPEC(Associació de Publicacions Periòdiques en Català), situat a la Rambla de Catalunyanúmero 51. Des d’allí oferirem informació de la nostra Fundació a tots els queho vulguin, i repartirem també exemplars gratuïts del número de Sant Jordi.

 

2. Ràdio Estel

RàdioEstel farà una programació especial per la diada des de l’Ateneu Barcelonès(carrer Canuda número 6), que començarà a les 11h i finalitzarà a les 18.30h. Seràuna bona oportunitat per veure com treballen els locutors i conèixer des dedins l’emissora cristiana.

 

3.Càritas Diocesana de Barcelona

Càritasestarà present per Sant Jordi com cada any a la parada situada a la Plaça Novanúmero 1, on a part de la venda de llibres i roses s’organitzaran activitatsper a tota la família, com pintar dibuixos, fer punts de llibre i roses decaramel, entre d’altres. Tots els beneficis obtinguts durant la Diada anirandestinats als projectes de suport a la criança de l’entitat.

Amés, a les 16h el Cor de Gospel del Lloc de la Dona actuarà en directe almateix establiment, i a les 17h es farà un taller de creació de punts de llibreamb els joves i adolescents dels centres oberts.

 

4.Amics de la Gent Gran

Elgrup Amics de la Gent gran aquest any per la Diada farà una campanya especialper combatre la discriminació de les persones grans, amb el nom de “RosesContra l’Oblit”, que té com a ambaixador al còmic Andreu Buenafuente. L’entitatportarà roses i llibres a centenars de persones grans que pateixen soledat, ivendrà roses fetes de roba i feltre a la botiga solidària d’Amics de la GentGran i a les botigues Catalunya Abacus Cooperativa, Natura i Casa del Llibre.La recaptació del producte anirà destinada íntegrament a combatre la soledat deles persones grans a través dels programes socials de l’entitat.

 

5.Fundació Sant Joan de Déu

ElMovistar Centre de plaça Catalunya tindrà a la venda roses fresques, polseresde Sant Jordi, xapes il·lustrades, imants amb magnetisme i punts de llibre queformen part dels productes solidaris de la Fundació Sant Joan de Déu.Igualment, davant el Museu de la Casa de les Punxes hi haurà una paradeta de la fundació. L’entitat ens proposa coompraraquests productes per regalar la diada de Sant Jordi, per ajudar-los a atendrei acompanyar les persones més vulnerables.

 

6.Biblioteca del Seminari Pontifici deTarragona

LaBiblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona, situada al carrer de sant Pau4, de Tarragona, al Centre Tarraconense El Seminari, oferirà un any més, ambmotiu de la diada de Sant Jordi una selecció de «llibres a cegues». Tothom quiho vulgui podrà adquirir el seu llibre-regal jugant a un simple joc que elsajudarà a escollir el «llibre a cegues» que s’adapti a la seva personalitat.

També,durant tot el dia, la Biblioteca oferirà una jornada de portes obertes ambvisites guiades per conèixer els espais de la Biblioteca antiga.

 

7.Arrels

LaFundació Arrels celebrarà la diada de Sant Jordi a la parada de venda de Rosesal c/ Sant Antoni (de 9:30h a 20h). Allí es vendran roses naturals, artesanals(fetes pels nois del programa de Reinserció), punts de llibre i llibretes. Amés, es farà un sorteig d’un smartbox per a tots els que comprin la Rosa i deixinles seves dades.

 

8.Basílica de la Sagrada Família

LaSagrada Família organitzarà una visita exclusiva fora d’horari, el 22 d’abril ales 20:15, per començar el Sant Jordi d’una manera molt especial. La visita,que durarà 45 minuts, consistirà en un recorregut per tota la basílica amb unguia, que explicarà detalls i anècdotes sobre el Temple i la seva relació ambla ciutat de Barcelona.

 

9. Fundació Servei Solidari

La FundacióServei Solidari celebrarà la Diada de Sant Jordi amb la campanya#ReciclaCulturam que proposa juntament amb les escoles, universitats, empresesi administracions que tots els nostres llibres tinguin una segona vida i puguinarribar a persones immigrants per alfabetitzar-se o aprendre el castellà i elcatalà. Totes les entitats que hi col·laboren oferiran al servei dels ciutadansun Punt Recicla Cultura, on es podran deixar els llibres que es vulguin donar.Igualment l’equip de Servei Solidari i alguns voluntaris estaran a les paradesde la Rambla Catalunya i la Rambla del Raval. 

Més actualitat

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció

Sense categoria

Greenpeace: "Els Acords de París no s'estan complint"

COP28 | Getty Images

L'ONG participa en la cimera pel clima COP28 que comença avui a Dubai. Segons la seva portaveu, María Botella, té dipositades "més expectatives que esperances"

30 novembre 2023

Redacció