En directe

La Missa de cada dia

Sense categoria

Una nova app per a la nova Ràdio Estel

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella d’aquesta temporada i tot els programes actuals i antics.

1 febrer 2022

Redacció

Comparteix

Descarrega't la nova app de Ràdio Estel:
Android: https://bit.ly/34rbh7h
IOS: https://apple.co/3sa2krp

Ràdio Estel, l’emissora de l’Arquebisbat de Barcelona, continua avançant en els serveis de comunicació que ofereix a la societat amb la posada en marxa de la nova app per dispositius mòbils, 'Ràdio Estel oficial', tant en sistema Android com iOS.

Amb un nou i funcional disseny, la nova plataforma es posa al dia per oferir tots els continguts, generalistes i pastorals, que ara mateix podem oferir a l’audiència radiofònica i online.

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella d’aquesta temporada i tot els programes actuals i antics. L’usuari podrà fer-se un perfil d’ús individualitzat, amb la possibilitat de programar l’escolta, alertes, favorits i suggeriments. El disseny de l’app, molt intuïtiu, permet una experiència d’usuari molt fàcil i accessible.

Des de l’any 2021 la programació de l’emissora ha apostat per un model de mitjà generalista amb una potenciació de la seva proposta de servei pastoral. Un nou camí que passa per millorar el canal ràdio, establint a la vegada la base d’una web que serveixi de plataforma de continguts potent i propera gràcies a les xarxes socials. Uns continguts per arribar a tothom, adaptant-nos als temps, sense oblidar un element que també ens ha acompanyat
sempre; una música actual i de sempre, d’alta qualitat, per als esperits més sensibles.

Més actualitat

Trànsit preveu una sortida complicada "entre les sis i les nou de la nit"

Trànsit a una de les sortides de Barcelona

Ramon Lamiel, director del Servei Català de Trànsit, recomana "anticipar la sortida o fer-la en altres hores"

23 juny 2022

Redacció

Mor l'arquitecte Jordi Bonet, el gran artífex de la Sagrada Família tal com la coneixem

Jordi Bonet, l'arquitecte de la Sagrada Família tal i com la coneixem, davant d'una de les façanes del temple (contrapicat)

Esteve Camps, president de la junta constructora de la Basílica, ha destacat a Ràdio Estel la dedicació en cos i ànima de Bonet, "una dedicació arquitectònica i ideològica"

21 juny 2022

Redacció

L'Agència Catalana de l'Aigua reparteix aigua en hores de ple sol

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigual del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ho han denunciat a Ràdio Estel l'alcalde de Vacarisses, Antoni Massana, l'alcalde de Bovera, Òscar Acero, i Anna Feliu, alcaldessa de L'Albi

20 juny 2022

Redacció