En directe

La veu dels animals

Sense categoria

Una app per seguir Ràdio Estel

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella d’aquesta temporada i tot els programes actuals i antics.

1 febrer 2022

Redacció

Comparteix

Descarrega't la nova app de Ràdio Estel:
Android: https://bit.ly/34rbh7h
IOS: https://apple.co/3sa2krp

Ràdio Estel, l’emissora de l’Arquebisbat de Barcelona, continua avançant en els serveis de comunicació que ofereix a la societat amb la posada en marxa de la nova app per dispositius mòbils, 'Ràdio Estel oficial', tant en sistema Android com iOS.

Amb un nou i funcional disseny, la nova plataforma es posa al dia per oferir tots els continguts, generalistes i pastorals, que ara mateix podem oferir a l’audiència radiofònica i online.

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella d’aquesta temporada i tot els programes actuals i antics. L’usuari podrà fer-se un perfil d’ús individualitzat, amb la possibilitat de programar l’escolta, alertes, favorits i suggeriments. El disseny de l’app, molt intuïtiu, permet una experiència d’usuari molt fàcil i accessible.

Des de l’any 2021 la programació de l’emissora ha apostat per un model de mitjà generalista amb una potenciació de la seva proposta de servei pastoral. Un nou camí que passa per millorar el canal ràdio, establint a la vegada la base d’una web que serveixi de plataforma de continguts potent i propera gràcies a les xarxes socials. Uns continguts per arribar a tothom, adaptant-nos als temps, sense oblidar un element que també ens ha acompanyat
sempre; una música actual i de sempre, d’alta qualitat, per als esperits més sensibles.

Més actualitat

Dolors Sabater: "Són els polítics els qui han de canviar el model policial, no els policies"

Dolors Sabater, presidenta de la CUP al Parlament i de la comissió sobre el model policial dels Mossos d'Esquadra

La presidenta de la CUP al Parlament i presidenta de la Comissió sobre el model policial, acusa el PSC de ser "portaveu del 'lobby' dels sindicats" de la policia

2 desembre 2022

Redacció

"La cultura de la violació està tan arrelada que considerem normals aquestes campanyes"

Moltes mans tapen la cara d'una dona, davant un fons negre.

El principal repte dels moviments feministes és desmuntar aquesta estructura que normalitza i accepta la violència sexual envers les dones

1 desembre 2022

Esquerra reconeix obertament que negocia amb el PSC per l'aprovació dels pressupostos

Marta Vilalta, secretària general adjunta i portaveu d'ERC, en roda de premsa al Parlament el 15 de novembre de 2022

La portaveu adjunta dels republicans, Marta Vilalta és "optimista" amb les negociacions i veu possible començar el debat parlamentari abans d'acabar l'any"

30 novembre 2022

Redacció