En directe

El diumenge a Montserrat

Sense categoria

Una app per seguir Ràdio Estel

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella de la temporada i tot els programes actuals i antics.

1 febrer 2022

Redacció

Comparteix

Descarrega't l'app de Ràdio Estel:
Android: https://bit.ly/34rbh7h
IOS: https://apple.co/3sa2krp

Ràdio Estel, l’emissora de l’Arquebisbat de Barcelona, continua avançant en els serveis de comunicació que ofereix a la societat amb la posada en marxa de l'a nova a'app per dispositius mòbils, 'Ràdio Estel oficial', tant en sistema Android com iOS.

Amb un nou i funcional disseny, la nova plataforma es posa al dia per oferir tots els continguts, generalistes i pastorals, que ara mateix podem oferir a l’audiència radiofònica i online.

A 'Ràdio Estel oficial' es pot trobar tant la ràdio en directe com un complet menú de nous podcasts. També la graella de la temporada i tot els programes actuals i antics. L’usuari podrà fer-se un perfil d’ús individualitzat, amb la possibilitat de programar l’escolta, alertes, favorits i suggeriments. El disseny de l’app, molt intuïtiu, permet una experiència d’usuari molt fàcil i accessible.

Des de l’any 2021 la programació de l’emissora va apostar per un model de mitjà generalista amb una potenciació de la seva proposta de servei pastoral. Un nou camí que passa per millorar el canal ràdio, establint a la vegada la base d’una web que serveixi de plataforma de continguts potent i propera gràcies a les xarxes socials. Uns continguts per arribar a tothom, adaptant-nos als temps, sense oblidar un element que també ens ha acompanyat sempre; una música actual i de sempre, d’alta qualitat, per als esperits més sensibles.

Més actualitat

AUDIOS

Francesc Canosa: "Catalunya és una gran fàbrica d'analfabets existencials

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

El periodista, guionista i escriptor Francesc Canosa publica el llibre 'Catalunya no acaba a la Panadella'

1 març 2024

ECONOMIA I FINANCES

POLÍTICA

Joan Carles Gallego sobre el Hard Rock: "El Govern s'ha de moure"

Joan Carles Gallego, diputat d'En Comú Podem, als estudis de Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

En una entrevista a Ràdio Estel, el diputat d'En Comú Podem titlla l'acord de pressupostos entre ERC i PSC de "poc ambiciós, irresponsable i poc coherent"

1 març 2024

Redacció

ECONOMIA I FINANCES

Els economistes avisen del retorn de l'IVA de la llum al 21%: "Pagarem un 15% més cada mes"

Contadors d'electricitat

En una entrevista a Ràdio Estel, Àngel Hermosilla, secretari general del Col·legi d'Economistes, creu que la sequera es notarà de manera lleu a la factura de la llum

29 febrer 2024

Redacció