En directe

Fórmula Estel

ESGLÉSIA CATALUNYA

Una nova estrella brillarà a Barcelona

El proper 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, s’inaugurarà la torre de la Mare de Déu de la basílica de la Sagrada Família.…

18 juny 2021

MAC

Comparteix

El proper 8 de desembre, festivitat de la Immaculada Concepció, s’inaugurarà la torre de la Mare de Déu de la basílica de la Sagrada Família. Ho ha anunciat aquest divendres (18 de juny) Esteve Camps, president delegat del Patronat de la Fundació Basílica de la Sagrada Família, a l’acte de presentació del curtmetratge Creation in Gaudí, que ha tingut lloc a l’aula magna de la Universitat Abat Oliba CEU. La torre estarà coronada per «una estrella de dotze puntes que estarà il·luminada dia i nit», ha explicat Camps.

«Ha nascut a Barcelona una nova estrella», ha subratllat Camps. Il·luminarà la ciutat «després d’aquesta pandèmia que tots hem sofert», ha assenyalat el president delegat del Patronat de la Fundació Basílica de la Sagrada Família.

Esteve Camps ha destacat que el documental Creation in Gaudí, promogut per la Fundación Cultural Ángel Herrera Oria amb el suport de l’Associació Catòlica de Propagandistes, «valora» la Sagrada Família «no només arquitectònicament, sinó pel missatge que transmet tota la seva obra». Ha agraït la tasca excepcional de María Laín, directora d’aquesta producció audiovisual, i de l’arquitecta Chiara Curti, narradora del curtmetratge.

L’acte ha estat presidit per Rafael Rodríguez-Ponga, rector de la Universitat Abat Oliba CEU. 

Més actualitat

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció

MEDI AMBIENT

L’aigua s’encarirà a Catalunya per poder pagar la seva producció  

Veïns de Sarroca de Lleida agafen aigua del camió cisterna a ple sol per la manca d'aigua potable al territori

Ana García, presidenta de la Comissió d'Economia i Sostenibilitat i membre de l'Observatori Intercol·legial de l'Aigua, exigeix una nova política de la gestió de l’aigua i no fragmentar-la per sectors

22 maig 2024

Redacció