En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

"Una situació de violència sexual fa que la persona es desmoralitzi"

La teòloga i especialista en Sagrada Escriptura per la Facultat de Teologia de Catalunya, Concepció Huerta, ha inaugurat la 1a hora de la Fórmula Estel…

5 desembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La teòloga i especialista en Sagrada Escriptura per la Facultat de Teologia de Catalunya, Concepció Huerta, ha inaugurat la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dimarts amb un Pensament dedicat el dret de participació dels creients en la societat.
De 8 a 9 del matí t'hem despertat amb tota la informació i actualitat.
La Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de l’Hospital Clínic de Barcelona ha guanyat el quart premi Tatiana Sisquella a la contribució social, que es va lliurar la setmana passada al Palau de la Música, en el marc de La Nit del diari Ara. Hem parlat a la Fórmula amb el president de la comissió de violència intrafamiliar i de génere de l’Hospital Clinic de Barcelona, el doctor Manuel Santiñà“Aquest premi ens ajuda a tenir més força, si cal, per continuar el nostre treball”, ha relatat Santiñà. 
L’estudi de l’Hospital Clínic sorgeix perquè l’atenció a les persones que havien patit violència sexual havia de millorar tant dins com fora de l’hospital: “Una situació de violència sexual fa que la persona es desmoralitzi, que pateixi problemes psíquics (ansietat, no poder dormi...) i físics. És una simptomatologia molt poc clara: quan els metges no troben res, és quan hem de preguntar com li van les coses a casa seva”, ha afegit Manuel Santiñà.
El jutge manté a la presó Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. A Ràdio Estel, l’Anna Boza, advocada, àrbitre del Tribunal d'Arbitratge Esportiu de Catalunya i Directora Jurídica del Centre d'Estudis Econòmics i Socials, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “Ha creat una mica de perplexitat. No s’acaba d’entendre. Consolida el que diu Lamela en l’Audiència Nacional, que l’AN no és competent, com dèiem molts juristes. Afegeix el delicte de rebel·lió pels Jordis i adverteix que tornarien a entrar a presó si féssin alguna actuació que no està subjecte a la Constitució”, ha resumit Boza.
Hem tancat la primera hora de Fórmula Estel amb Fra Valentí Serra, expert capuxtí en remeis naturals, que ha fet tot un examen a la Mercè Raga sobre les pomes.
Escolta la 1a hora de la FE

Més actualitat

HABITATGE

Jaime Palomera: "Hi ha interessos perquè Barcelona es converteixi en Londres, que està en mans de magnats i fons d’inversió" 

història dels noms dels carrers de Barcelona

L’investigador de l’IDRA alerta que les grans consultores immobiliàries que assessoren fons d’inversió i també d’una part del sector immobiliari volen que Barcelona sigui “només pels rics”

24 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Sense categoria

Pol Izquierdo: "Carles Porta és un gran seductor"

Carles Porta a Tor Pol Izquierdo

El periodista és coautor del reportatge 'Tor: La muntanya maleïda', que va fer al costat de Carles Porta

23 maig 2024

Redacció

AUDIOS

Isaki Lacuesta: "Jo no sé per què els vaig descobrir tan tard"

Segundo premio d'Isaki Lacuesta

El director de cinema estrena 'Segundo premio', una pel·lícula sobre el grup 'Los Planetas'

22 maig 2024

Redacció