En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

"Una situació de violència sexual fa que la persona es desmoralitzi"

La teòloga i especialista en Sagrada Escriptura per la Facultat de Teologia de Catalunya, Concepció Huerta, ha inaugurat la 1a hora de la Fórmula Estel…

5 desembre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
La teòloga i especialista en Sagrada Escriptura per la Facultat de Teologia de Catalunya, Concepció Huerta, ha inaugurat la 1a hora de la Fórmula Estel d’aquest dimarts amb un Pensament dedicat el dret de participació dels creients en la societat.
De 8 a 9 del matí t'hem despertat amb tota la informació i actualitat.
La Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de l’Hospital Clínic de Barcelona ha guanyat el quart premi Tatiana Sisquella a la contribució social, que es va lliurar la setmana passada al Palau de la Música, en el marc de La Nit del diari Ara. Hem parlat a la Fórmula amb el president de la comissió de violència intrafamiliar i de génere de l’Hospital Clinic de Barcelona, el doctor Manuel Santiñà“Aquest premi ens ajuda a tenir més força, si cal, per continuar el nostre treball”, ha relatat Santiñà. 
L’estudi de l’Hospital Clínic sorgeix perquè l’atenció a les persones que havien patit violència sexual havia de millorar tant dins com fora de l’hospital: “Una situació de violència sexual fa que la persona es desmoralitzi, que pateixi problemes psíquics (ansietat, no poder dormi...) i físics. És una simptomatologia molt poc clara: quan els metges no troben res, és quan hem de preguntar com li van les coses a casa seva”, ha afegit Manuel Santiñà.
El jutge manté a la presó Junqueras, Forn, Sànchez i Cuixart. A Ràdio Estel, l’Anna Boza, advocada, àrbitre del Tribunal d'Arbitratge Esportiu de Catalunya i Directora Jurídica del Centre d'Estudis Econòmics i Socials, ha fet El Comentari de l’Actualitat: “Ha creat una mica de perplexitat. No s’acaba d’entendre. Consolida el que diu Lamela en l’Audiència Nacional, que l’AN no és competent, com dèiem molts juristes. Afegeix el delicte de rebel·lió pels Jordis i adverteix que tornarien a entrar a presó si féssin alguna actuació que no està subjecte a la Constitució”, ha resumit Boza.
Hem tancat la primera hora de Fórmula Estel amb Fra Valentí Serra, expert capuxtí en remeis naturals, que ha fet tot un examen a la Mercè Raga sobre les pomes.
Escolta la 1a hora de la FE

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció