En directe

Fórmula Estel

CULTURA

Vaig escriure la novel·la per ràbia i ira

Després dels èxits de Sangre de barro o de Sangre intocable, publicats tots a l'editorial Maeva arriba a les llibreries la novel·la que tanca la…

4 febrer 2019

Redacció

Comparteix

Després dels èxits de Sangre de barro o de Sangre intocable, publicats tots a l'editorial Maeva arriba a les llibreries la novel·la que tanca la trilogía Sangre entre la hierba. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel s'ha parlat amb l'autora del llibre, Maribel Medina.

"la novel·la està basada en el tràfic de persones en l¡expolytació sexual i em va semblar que era millor tractar-lo en el gènere de novel·la negra. L'objectiu és que el lector quan acabi el llibre hagi après asobre l'esclavitud sexual i la prostitució. Espanya és el número u d'Europa en el negoci del sexe i quarta del món."

Aquesta història es basa en fets reals com el cas d'una familia argentina que perd la seva filla de setze anys. L'autora afirma que "Em va impactar molt i em vaig inspoirar en aquest fet.Molts premis no se'ls hi donen a dones escriptores, però això no vol dir que totes escriguin malament.Vull que la gent pateixi, dsifruti i aprengui perquè aquesta és la meva intenció".

Al programa també s'ha parlat dels noranta crims d'estat durant el franquisme amb Carles Vallejo president de l'Associació d'Expresos polítics del Franquisme, dels quals s'exigeixen responsabilitats civils, polítiques i penals, i amb Daniel Ruiz Trillo, professor de català, per aprendre coses i curiositats sobre la llengua catalana.

Més actualitat

“Els joves ara no són menys igualitaris, però, davant de determinants avenços, el masclisme adopta postures més reaccionàries"

Una nena amb la mà a la finestra, amb un efecte de color lila.

La directora general per l’erradicació de les violències masclistes de la Generalitat critica la idea de “romantitzar” que ara les noves generacions són més masclistes que abans

25 novembre 2022

Redacció

El sector financer creu que el pacte per congelar les hipoteques no pot aspirar a ajudar a tots els deutors

Cartells de venda de pisos en un aparador

En una entrevista a Ràdio Estel, el president de l'Associació Hipotecària Espanyola, Santos González, ha dit que la mesura "és equilibrada" perquè beneficia "tant al client com a la banca"

24 novembre 2022

Redacció

Els consumidors veuen "insuficients" les mesures acordades entre el Govern Espanyol i la banca per la congelació de les quotes hipotecàries

Tres alts edificis al barri de Sants de Barcelona

Les associacions d'usuaris lamenten que no se'ls hagi tingut en compte durant la negociació del pacte

23 novembre 2022

Redacció