En directe

Fabricació pròpia

RÀDIO ESTEL

Valoracions de l'1 d'octubre

En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú…

2 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú Moreno, Pere Cardús, Eulogi Broto...
Després de les notícies i la ronda informativa pels diaris digitals hem volgut saber quina lectura s’ha n’ha fet d’alguns digitals de casa nostra i de Madrid: Pere Cardús, periodista de Vilaweb, ha expressat: "L'Estat sabia que no podia frenar el referèndum però volia uns titulars de caos, violència i de no poder treure conclusions", mentre que la periodista Marisú Moreno, de El Plural, ha conclós: "Hem arribat a aquesta situació per la incapacitat de dialogar de Rajoy. Això s'hauria d'haver solucionat molt de temps abans".
També hem llegit el comunicat de RàdioEstel i Catalunya Cristiana 'Contra la violència' arran de l'actuació policial d'aquest diumenge.
Durant aquesta setmana, cada dia un expert analitzarà el 1-O a El Comentari de l’Actualitat. Aquest dilluns Àngel Miret, director del Comité Català d’Acollida als Refugiats, ha afirmat: "S'esperava un dia complicat però no la brutalitat policial sense contemplacions. No hi ha res que ho pugui justificar".
A la part final del programa hem parlat amb Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, per saber que ha passat i que pot passar a partir d’ara: "Va ser una ocasió perduda sobretot per part de l'Estat, perquè hi ha moments històrics on te d'adones que no hi ha marxa enrera".
Escolta la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

POLÍTICA

Janet Sanz: "Demanem a Collboni que hi hagi una veritable negociació sobre els pressupostos"

Janet Sanz, regidora i portaveu de Barcelona en Comú, als estudis de Ràdio Estel

La regidora i portaveu de Barcelona en Comú creu que l'alcalde "ha d'endreçar el seu govern" i que "viu de l'herència" dels Comuns.

4 desembre 2023

Redacció

MEDICINA

"Els nostres ulls no estan preparats pel canvi digital que ha fet la societat"

El 62% dels adolescents reconeix veure-hi malament

6 de cada 10 joves catalans afirmen no veure-hi bé i l'Associació Visión y Vida alerta: està avançant l'edat d'aparició de vista cansada

1 desembre 2023

Redacció

ABUSOS SEXUALS

"Podria ser que estiguéssim només en la pell del fenomen i que aflorin més casos"

assetjament sexual a les universitats

El conseller d’Universitats, Joaquim Nadal, no descarta que es facin públics més casos d'abús als centres universitaris

30 novembre 2023

Redacció