En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Valoracions de l'1 d'octubre

En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú…

2 octubre 2017

@BorjaDeMaria

Comparteix
En aquesta primera hora de Fórmula Estel hem escoltat diverses veus perquè ens expliquin la seva valoració del refèrendum de l’1 d’octubre, com Àngel Miret, Marisú Moreno, Pere Cardús, Eulogi Broto...
Després de les notícies i la ronda informativa pels diaris digitals hem volgut saber quina lectura s’ha n’ha fet d’alguns digitals de casa nostra i de Madrid: Pere Cardús, periodista de Vilaweb, ha expressat: "L'Estat sabia que no podia frenar el referèndum però volia uns titulars de caos, violència i de no poder treure conclusions", mentre que la periodista Marisú Moreno, de El Plural, ha conclós: "Hem arribat a aquesta situació per la incapacitat de dialogar de Rajoy. Això s'hauria d'haver solucionat molt de temps abans".
També hem llegit el comunicat de RàdioEstel i Catalunya Cristiana 'Contra la violència' arran de l'actuació policial d'aquest diumenge.
Durant aquesta setmana, cada dia un expert analitzarà el 1-O a El Comentari de l’Actualitat. Aquest dilluns Àngel Miret, director del Comité Català d’Acollida als Refugiats, ha afirmat: "S'esperava un dia complicat però no la brutalitat policial sense contemplacions. No hi ha res que ho pugui justificar".
A la part final del programa hem parlat amb Eulogi Broto, jurista i professor de l’ISCREB, per saber que ha passat i que pot passar a partir d’ara: "Va ser una ocasió perduda sobretot per part de l'Estat, perquè hi ha moments històrics on te d'adones que no hi ha marxa enrera".
Escolta la primera hora de la Fórmula Estel

Més actualitat

Sense categoria

David Bueno: "La por s'aprofita des de la política per esbiaixar-nos cap a l'autoritarisme"

El neurocientífic i divulgador David Bueno, durant un moment de l'entrevista | RÀDIO ESTEL

El neurocientífic ha actualitzat el seu llibre 'L'art de persistir', creat durant el confinament per enfrontar la por als canvis

21 juny 2024

COVID

"Estem davant d’una nova onada de Covid" 

Una dona gran està sent vacunada per una infermera de grip i Covid.

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Juan Pablo Horcajada assegura que la nova variant de Covid “no és més virulenta”

20 juny 2024

Redacció

AUDIOS

Les dones són les principals consumidores de True Crime

consumidors True Crime

Diferents estudis asseguren que les dones ocupen entre un 60 o un 70% del total d'espectadors d'aquest gènere

19 juny 2024

Redacció