En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Valtonyc: "Hem de fer com l'1-O i el 3-O: ocupar els carrers"

La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no…

18 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no l’extradita a Espanya. El raper mallorquí ha explicat a A Primera Hora que vol arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans, crear precedents, i que la resta de rapers no entrin a presó.
Valtonyc també ha parlat de la situació política: "Tots volem sumar, però estem confosos, perquè no sabem què podem fer. No hem de caure en la trampa del diàleg amb Espanya. Hem de fer com l'1 i el 3 d'octubre: ocupar els carrers", ha expressat el raper.
Reforma constitucional
Aquest dimarts ens hem fet ressó de la proposta de Pedro Sánchez de reforma express de la Constitució per eliminar el sistema d’aformanents d’alts carrecs, politics i judicials de l’Estat. N’hem parlat amb Joan Lluís Perez Francesh, professor de Dret Constitucional de l’Universitat Autònoma de Barcelona, que l’ha valorat així: “Una mica estranya, perquè té poques possiblitats de tirar endavant: 3/5 parts de les dues cambres, i això suposaria un acord amb PP”.
Nova secció: Ningú dormint al carrer
I a partir d’ara a les 8:45am cridarem Ningú dormint al carrer! amb la Fundació Arrels. Aquest matí plujós ens ha visitat el seu director, Ferran Busquets: "No volem que la gent ajudi a Arrels Fundació, sinó que ens utilitzi. Que quan veu algú al carrer, ens avisi", ha apuntat Busquets.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

SOCIETAT

Un testimoni de l'incendi de València: "L'edifici ara és un esquelet"

L'incendi a un edifici del barri del Campanar a València | EFE Manuel Bruque

Manuel Algora és el propietari d'un laboratori situat a 50 metres del bloc calcinat, que ha deixat, almenys, 4 morts, una desena de ferits i 19 desapareguts

23 febrer 2024

Redacció

AUDIOS

Quan podria sortir en llibertat Dani Alves?

Dani Alves en la primera jornada del judici | EFE

L'advocat penalista Juan Carlos Zayas valora la sentència de quatre anys i sis mesos de presó per agressió sexual al jugador de futbol

22 febrer 2024

Redacció

Sense categoria

Jaume Orra, alcalde de Vilanova de Sau: "Culpar a les hidroelèctriques del buidatge dels pantans és pixar fora de test"

En una entrevista a Ràdio Estel, l'alcalde es desmarca de les acusacions de l'anterior batlle a les hidroelèctriques de buidar el pantà de Sau "per fer llum"

22 febrer 2024

Redacció