En directe

Fórmula Estel

RÀDIO ESTEL

Valtonyc: "Hem de fer com l'1-O i el 3-O: ocupar els carrers"

La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no…

18 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no l’extradita a Espanya. El raper mallorquí ha explicat a A Primera Hora que vol arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans, crear precedents, i que la resta de rapers no entrin a presó.
Valtonyc també ha parlat de la situació política: "Tots volem sumar, però estem confosos, perquè no sabem què podem fer. No hem de caure en la trampa del diàleg amb Espanya. Hem de fer com l'1 i el 3 d'octubre: ocupar els carrers", ha expressat el raper.
Reforma constitucional
Aquest dimarts ens hem fet ressó de la proposta de Pedro Sánchez de reforma express de la Constitució per eliminar el sistema d’aformanents d’alts carrecs, politics i judicials de l’Estat. N’hem parlat amb Joan Lluís Perez Francesh, professor de Dret Constitucional de l’Universitat Autònoma de Barcelona, que l’ha valorat així: “Una mica estranya, perquè té poques possiblitats de tirar endavant: 3/5 parts de les dues cambres, i això suposaria un acord amb PP”.
Nova secció: Ningú dormint al carrer
I a partir d’ara a les 8:45am cridarem Ningú dormint al carrer! amb la Fundació Arrels. Aquest matí plujós ens ha visitat el seu director, Ferran Busquets: "No volem que la gent ajudi a Arrels Fundació, sinó que ens utilitzi. Que quan veu algú al carrer, ens avisi", ha apuntat Busquets.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

RÀDIO ESTEL

Sense categoria

La música i els serveis litúrgics destaquen a la programació d’estiu de Ràdio Estel

Imatge promocional de la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel

Escolta la programació d'estiu 2024 a Ràdio Estel, per antena o en línia, del 22 de juliol al 8 de setembre!

19 juliol 2024

Infraestructures

Sense categoria

TECNOLOGIA

Aena recupera alguns dels sistemes després d'haver patit una incidència informàtica mundial

Personal de l'aeroport d'el Prat fa targetes d'embarcament manuals als passatgers | ACN

La incidència informàtica global, provocada per l'actualització d'un antivirus de Microsoft, afecta sobretot els punts d'informació i facturació, accions que s'estan fent a mà

19 juliol 2024

MEDICINA

SALUT MENTAL

SANITAT

Sense categoria

Com cuidar-nos a l'estiu?

L'especialista en hormones i salut femenina Marta León, a Ràdio Estel | RÀDIO ESTEL

L'endocrinòloga Marta León ens dona uns consells per tenir la pell, les tiroides i les hormones en forma aquest estiu. Escolta els seus consells!

18 juliol 2024

Redacció