En directe

Tot anirà bé

RÀDIO ESTEL

Valtonyc: "Hem de fer com l'1-O i el 3-O: ocupar els carrers"

La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no…

18 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no l’extradita a Espanya. El raper mallorquí ha explicat a A Primera Hora que vol arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans, crear precedents, i que la resta de rapers no entrin a presó.
Valtonyc també ha parlat de la situació política: "Tots volem sumar, però estem confosos, perquè no sabem què podem fer. No hem de caure en la trampa del diàleg amb Espanya. Hem de fer com l'1 i el 3 d'octubre: ocupar els carrers", ha expressat el raper.
Reforma constitucional
Aquest dimarts ens hem fet ressó de la proposta de Pedro Sánchez de reforma express de la Constitució per eliminar el sistema d’aformanents d’alts carrecs, politics i judicials de l’Estat. N’hem parlat amb Joan Lluís Perez Francesh, professor de Dret Constitucional de l’Universitat Autònoma de Barcelona, que l’ha valorat així: “Una mica estranya, perquè té poques possiblitats de tirar endavant: 3/5 parts de les dues cambres, i això suposaria un acord amb PP”.
Nova secció: Ningú dormint al carrer
I a partir d’ara a les 8:45am cridarem Ningú dormint al carrer! amb la Fundació Arrels. Aquest matí plujós ens ha visitat el seu director, Ferran Busquets: "No volem que la gent ajudi a Arrels Fundació, sinó que ens utilitzi. Que quan veu algú al carrer, ens avisi", ha apuntat Busquets.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

Els metges recomanen tornar a utilitzar la mascareta per frenar la setena onada

Una infermera del CAP de Mataró examina una pacient

En una entrevista a Ràdio Estel, el doctor Josep Vilaplana president del Col·legi de Metges de Girona, apunta que estem en una pujada de la pandèmia, tot i que la situació és "molt diferent"

29 juny 2022

Redacció

El sector del transport públic assegura que fiar-ho tot a la gasolina no és una bona tàctica

Una imatge de l'interior d'un tren de Rodalies

La Generalitat compensarà la rebaixa del 30% del preu del transport públic decretada per l'executiu espanyol en els abonaments autonòmics per arribar a una reducció del 50%

28 juny 2022

Redacció

El portaveu de l'associació Pro Drets Humans de Melilla titlla de "neteja ètnica" el que està passant a la frontera

Alguns migrans intenten saltar la tanca entre Melilla i el Marroc

Aquest divendres, centenars de migrants van saltar la tanca de Melilla. Encara no hi ha un recompte oficial dels morts en caure per les agressions de la policia marroquina i espanyola

27 juny 2022

Redacció