En directe

La Caravana

RÀDIO ESTEL

Valtonyc: "Hem de fer com l'1-O i el 3-O: ocupar els carrers"

La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no…

18 setembre 2018

@BorjaDeMaria

Comparteix
La justicia belga va rebutjar aquest dilluns que Valtonyc hagi fet enaltiment del terrorisme, injuries greus a la corona ni amenaces, i per tant no l’extradita a Espanya. El raper mallorquí ha explicat a A Primera Hora que vol arribar fins al Tribunal Europeu de Drets Humans, crear precedents, i que la resta de rapers no entrin a presó.
Valtonyc també ha parlat de la situació política: "Tots volem sumar, però estem confosos, perquè no sabem què podem fer. No hem de caure en la trampa del diàleg amb Espanya. Hem de fer com l'1 i el 3 d'octubre: ocupar els carrers", ha expressat el raper.
Reforma constitucional
Aquest dimarts ens hem fet ressó de la proposta de Pedro Sánchez de reforma express de la Constitució per eliminar el sistema d’aformanents d’alts carrecs, politics i judicials de l’Estat. N’hem parlat amb Joan Lluís Perez Francesh, professor de Dret Constitucional de l’Universitat Autònoma de Barcelona, que l’ha valorat així: “Una mica estranya, perquè té poques possiblitats de tirar endavant: 3/5 parts de les dues cambres, i això suposaria un acord amb PP”.
Nova secció: Ningú dormint al carrer
I a partir d’ara a les 8:45am cridarem Ningú dormint al carrer! amb la Fundació Arrels. Aquest matí plujós ens ha visitat el seu director, Ferran Busquets: "No volem que la gent ajudi a Arrels Fundació, sinó que ens utilitzi. Que quan veu algú al carrer, ens avisi", ha apuntat Busquets.

Pots escoltar A Primera Hora

Foto: Fotomovimiento

Més actualitat

Jaume Alonso-Cuevillas diu que Esquerra no és un soci fiable després de l'acord amb el PSC

L'advocat i diputat de JuntsxCat, Jaume Alonso-Cuevillas

L'advocat i diputat de Junts afirma que sortir del govern era l'única opció coherent de Junts

1 febrer 2023

Redacció

"La capacitat de l'aeroport del Prat no es pot augmentar si no s'amplia la pista del costat mar"

Àrea de sortides a la terminal 1 de l'aeroport de Barcelona El Prat

Ho ha explicat Lluís Sala, vicepresident del Col·legi d’Enginyers Aeronàutics de Catalunya, en relació al pacte entre la Generalitat i el PSC pels pressupostos

1 febrer 2023

Marc Molins: "La llei del només sí és sí té moltes deficiències i s'ha de millorar"

Cartells en una manifestació feminista.

L'advocat penalista i doctor en dret Marc Molins constata que la nova norma ha tingut un efecte no desitjat, perquè el text no és correcte i ara s'ha de modificar i "no criticar a qui l'aplica"

31 gener 2023

Redacció